Climax, l'empresa catalana de mascaretes que s'està fent d'or amb la crisi del coronavirus

Ha multiplicat la seva producció aquest mes de 300.000 a més de 5 milions

Encara que ja és una imatge habitual a la Xina veure la seva població amb mascaretes, l'aparició del coronavirus ha disparat la demanda d'aquest producte a tot el país, sobretot a les zones properes a Wuhan, epicentre de l'epidèmia. Ara mateix, a falta que es trobi una vacuna, és la principal mesura de prevenció existent,  i com és normal, els estocs a les farmàcies xineses estan sota mínims. És per això que molt ciutadans del país estan demanant que els seus familiars en comprin a l'estranger i els enviïn, i d'això s'està beneficiant una empresa catalana: Climax.  

Situada a Parets del Vallès, aquesta companyia fundada el 1984 està especialitzada en la producció d'equips de protecció individuals, entre ells les mascaretes FFP1, FFP2 i FFP3, utilitzades per protegir les vies respiratòries de diferents malalties, que es distribueixen a Espanya. En continu creixement, el seu gerent, Israel García, confirmava, però, a 'El Español' que s'estan beneficiant especialment d'aquesta crisi sanitària: «Hem augmentat la producció, doblem torns i hem incorporat nova maquinària, normalment fabriquem 300 mil, mentre que aquest mes tenim comandes de 5 i 6 milions».    

Encara que de moment ni a Espanya ni a Catalunya no s'ha confirmat cap casles mascaretes comencen a esgotar-se a les farmàcies de casa nostra. Els distribuïdors confirmen que la demanda està augmentant sobretot «a aquelles zones on hi ha més població de la Xina». 

El seu producte més demandat

La fàbrica de Clímax treballa sense parar per atendre totes les comandes del darrer, ja que García explica que «nosaltres no tenim estoc». Davant l'escassetat als establiments de la Xina, ells estan sabent fer negoci gràcies a les vendes per Internet. 

Ara mateix les mascaretes FFP1, FFP2 i FFP3 s'han convertit en el seu producte estrella. Aquestes mascaretes autofiltrants es classifiquen en tres nivells de protecció segons la seva eficàcia davant les partícules de pols en suspensió, boires i fums. La seva lleugeresa i la cinta ajustable que s'adequa a la cara ajuden al fet que s'hagin convertit en l'opció més escollida per protegir del coronavirus. 

També et pot interessar...


Comentaris
Blackhaze
Dir que l'empresa s'està fent d'or és pur sensacionalisme. Ni tan sols teniu accès a les seves dades.
Blackhaze
Treieu aquest titular perquè és pur sensacionalisme i prendrem mesures al respecte.

envia el comentari