El Clínic i Vall d'Hebron, entre els cinc millors hospitals públics de l'Estat

Els dos centres són líders en diversos serveis, segons el rànquing de reputació sanitària

L'Hospital Clínic de Barcelona lidera en rànquing en l'àmbit català, amb la segona posició estatal   | extraconfidencial.com

L'Hospital Clínic i l'Hospital Vall d'Hebron es troben entre els cinc primers hospitals públics amb millor reputació de l'Estat, segons el rànquing elaborat pel Monitor de Reputació Sanitària. El Clínic està en segona posició per darrere de La Paz, i Vall d'Hebron està en el cinquè lloc. Pel que fa als centres privats, el centre Teknon-Quirónsalud està en la posició número cinc d'Espanya .

Pel que fa a altres hospitals catalans, el del Bellvitge es troba en setzena posició, seguit del de la Santa Creu i Sant Pau, en dissetè lloc a la llista. També hi apareix l'Hospital del Mar, al número 25.

Vall d'Hebron, líder en oncologia mèdica

L'Hospital Clínic és el primer hospital en l'avaluació de metges especialistes hospitalaris i en alguns serveis, com ara el digestiu, el de cirurgia general, el d'hematologia, nefrologia i el de pneumologia. Vall d'Hebron és líder en matèria de directius d'empreses farmacèutiques i en oncologia mèdica.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari