Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amazon ha venut el seu centre de logística del Prat al fons sobirà de Corea

Amazon ven el seu centre logístic del Prat de Llobregat a Corea del Sud

Amazon compta a Catalunya amb altres centres logístics com els de Martorelles (Vallès Oriental), Castellbisbal i Barberà del Vallès (Vallès Occidental)

Amazon ha venut el seu centre de logística del Prat al fons sobirà de Corea
Amazon ha venut el seu centre de logística del Prat al fons sobirà de Corea | Cedida

 

El gegant del comerç electrònic Amazon ha tancat la venda del seu centre logístic al Prat de Llobregat amb el fons sobirà de Corea del Sud, tal com ha informat TV3. La companyia de Jeff Bezos ha decidit  llogar el seu principal centre distribuïdor al sud d'Europa, que compta amb unes instal·lacions de més de 150.000 m². TV3 assegura que l'adquisició del sòl i les instal·lacions del Prat d'Amazon són la primera inversió que fa el fons sobirà de Corea del Sud en el mercat immobiliari espanyol. 

Amazon va comprar el sòl per 30 milions d'euros

La multinacional estatunidenca va adquirir la parcel·la l'any 2015 per 30 milions d'euros, xifra que va establir l'Institut Català del sòl (Incasòl). Amazon compta amb altres centres de logística en el territori català com el de Martorelles, al Vallès Oriental, o els del Vallès Occidental a Castellbisbal i Barberà del Vallès. 

Un 'modus operandi' habitual a Amazon

Tal com informa la companyia,  Amazon opera amb aquesta estructura de lloguer amb la majoria de les seves propietats a tot el món, tractant-se doncs d'un 'modus operandi' habitual per a la multinacional. Asseguren que no afecta «el seu compromís» amb Espanya i la creació de llocs de treball a llarg termini. 

També et pot interessar...