ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

El cosí de José Antonio Reyes rep l'alta hospitalària

Juan Manuel Calderón ha estat gairebé dos mesos a l'UCI, després de patir un terrible accident en el qual van morir l'exjugador de l'Extremadura UD i un altre cosí seu
El cosí de José Antonio Reyes rep l'alta hospitalària | CatalunyaDiari.cat

 

Boníssimes notícies les que ha rebut el cosí de José Antonio Reyes després de passar gairebé dos mesos ingressat a l'UCI. Avui mateix, Juan Manuel Calderón ha rebut l'alta mèdica de l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla, on portava des del passat 1 de juny, data en què va succeir el fatídic accident que va posar fi a la vida de l'exfutbolista de l'Extremadura UD i del seu cosí Jonathan.

 

Calderón ja està a casa seva

Segons han fet patent fonts del mateix hospital, Calderón ja estaria descansant a casa seva, després de passar la majoria del temps amb mesures de suport vital avançat i amb un tractament «lent» a conseqüència de la gravetat de les ferides que presentava.

 

En aquest sentit, cal recordar que el cosí de Reyes —el qual té 22 anys — viatjava com a copilot en el moment en què va tenir lloc el sinistre.

 

José Antonio i Jonathan Reyes van morir en l'accident

Juan Manuel Calderón ha estat gairebé dos mesos ingressat a l'UCI | INSTAGRAM

 

Amb tot, cap dels altres ocupants del vehicle va tenir la mateixa sort que Calderón, i tant José Antonio Reyes com Jonathan Reyes —un altre cosí que tenia 23 anys en el moment de l'accident— van morir ràpidament després de patir l'accident.

 

Els fets van succeir quan el cotxe on viatjaven els tres familiars va patir una sortida de via causada per l'excés de velocitat. Això va provocar que el vehicle patís un xoc contra uns blocs d'obra que hi havia al punt quilomètric 18 de l'A-376, dins el terme municipal d'Alcalà de Guadaira.

 

Finalment, el cotxe va acabar bolcant i es va incendiar.  

 

 

També et pot interessar...