Diana López Pinel demanda de nou al seu exmarit Juan Carlos Quer per mals tractes

La demanda encara no ha estat notificada a Quer

La mare de Diana Quer i exdona de Juan Carlos Quer, Diana López Pinel, ha tornat a interposar una denúncia per mals tractes contra el seu exmarit. Sembla que la denúncia encara no ha estat notificada a Quer, ja que la jutgessa del padró de Pontevedra hauria passat el cas a Madrid, ciutat on van tenir llocs els fets segons la mateixa demandant.

La demanda arriba quan falta menys d'una setmana perquè comenci el judici per l'assassinat de la seva filla, qui amb tan sols 18 anys va ser assassinada a mans d''El Chicle' l'any 2016.

Diana López-Pinel amb la seva filla Diana Quer
Diana López-Pinel amb la seva filla Diana Quer | CEDIDA

No és la primera vegada que Diana López interposa una demanda contra qui és el pare de les seves filles. En l'última ocasió, la filla de l'exparella, Valeria, va sortir públicament a defensar el seu pare. Quan la dona estava fent declaracions als mitjans sobre la demanda interposada en aquella ocasió davant la porta dels jutjats, Valeria es va enfrontar a ella, sortint en defensa de Juan Carlos Quer.

El dia que la mare de Diana Quer va anar a fer la demanda, va trobar-se per casualitat als pares de l'assassí de la seva filla, els quals es troben en dependències judicials per temes relacionats amb la cust+odia de la seva neta.

El judici comença la setmana que ve

El judici, que per qüestions alienes al processat i a l'acusació es va ajornar el passat 28 d'octubre, es reprendrà el pròxim 11 de novembre.  Tot apunta que el judici es pot convertir en el focus de les mirades, ja que es podria dir que es tracta d'un dels casos més mediàtics de la nostra història recent.

També et pot interessar...