YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els treballadors es planten i faran vaga en una important fàbrica de Barcelona

La companyia no ha aclarit els dies exactes que es mobilitzaran, però sí han anunciat que seran en dues setmanes diferents

Els treballadors de la planta Continental Automotive de Rubí (Vallès Occidental), especialitzada a fabricar pneumàtics i components pels automòbils, han decidit finalment que aniran dos dies a la vaga. A més, han anunciat que els dies no seran consecutius: un d’ells serà la pròxima setmana; l’altre, la següent.

Després de mesos de reunions entre els sindicats i la direcció de l’empresa, els més de 700 empleats que conformen la planta de Rubí han decidit finalment acudir a la vaga. Així ho ha afirmat a Europa Press el secretari general d’indústria de CC.OO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Josep Rueda.

Reclamen una reindustrialització de la planta i bones condicions laborals

Rueda ha afirmat que després de moltes converses i reunions la situació «no avança». L’última quedada va ser el passat dimecres, dia en què es va decidir acudir finalment a la vaga. Segons indica, els empleats reclamen un procés de reindustrialització per la planta, a més d’una millora de les condicions dels treballadors.

També ha assenyalat que des de la direcció els han advertit que hi ha «dues o tres empreses amb capital espanyol interessades», però sense donar més explicacions. Cal recordar que el passat mes de novembre Continental va plantejar la venda de les instal·lacions de Rubí, fet que hagués enviat a l'atur a gairebé 800 treballadors de la planta de la localitat del Vallès Occidental.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari