Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'emblemàtica Torre Agbar de Barcelona, en una imatge d'arxiu

Els escaladors de la torre Glòries volen fer el mateix a la Sagrada Família

Un dels joves, Leo Urban, ha compartit un vídeo d'aquest emblemàtic edifici acompanyat d’una emoticona rient
L'emblemàtica Torre Agbar de Barcelona, en una imatge d'arxiu
Els escaladors de la torre Glòries desvelen un altre possible objectiu | cedida

Dos joves francesos, Nico Mathieux i Leo Urban, van ser els protagonistes aquest dissabte de la imatge més espectacular i surrealista a Barcelona. I és que els dos nois, sense cap sistema de seguretat, van escalar els 140 metres d’altura de la torre Glòries en mitja hora.

Les imatges i els vídeos dels dos nois sobre l’antiga Torre Agbar es van fer virals, i avui Leo Urban ha publicat un vídeo on s'intueix quin podria ser el seu proper objectiu. Una panoràmica vertical de la Sagrada Família acompanyada d’una emoticona rient podria apuntar que els joves voldrien escalar també aquesta basílica.

Leo Urban ha comentat que «les notícies volen ràpid»

Urban i Mathieux, amb milers de seguidors, han publicat diverses imatges i vídeos de l’escalada de la torre Glòries, fins on es van desplaçar agents dels Bombers i de la Guàrdia Urbana. Els dos joves van ser detinguts i s’enfrontaran a una sanció administrativa, però no sabem si s’han quedat amb ganes de més i decidiran escalar la Sagrada Família.

Escaladors torre glories
Captura del vídeo que ha compartit Leo Urban, un dels escaladors | Instagram (@leo.urban)

A més,  Urban ha compartit un article del mitjà 'El Caso' on anuncien que escalaran la Sagrada Família i ha apuntat que «les notícies volen ràpid». Però de moment, podem tafanejar les imatges que han compartit de l’aventura i estar atents al vídeo que publicaran al seu canal de YouTube durant els pròxims dies.

També et pot interessar...