Imatge a contrallum de diverses persones de festa

Convoquen una macrofesta de Halloween a Barcelona tot i el coronavirus: «Ho petarem»

Alguns dels DJs que assistiran ja han compartit el cartell de la festa a les seves xarxes

La situació a Catalunya és preocupant. Les dades d’avui segueixen confirmant l’elevat nombre de contagis a la comunitat, i a l’espera que es confirmin les noves restriccions que començarien aquest mateix cap de setmana sembla que hi ha part de la població que segueix negant la importància de la pandèmia.

Tot i que la quantitat de festes i ‘botellons’ ha disminuït amb els confinaments i tocs de queda, la policia encara continua multant per desobeir les noves mesures. Barcelona i la seva àrea metropolitana preocupen en especial, i precisament a la ciutat comtal ja estan planejant la pròxima festa d’aquest d’octubre: Halloween.

El Halloween més ‘antirestriccions’: més de 6 persones i a partir de les 22h

La nit del pròxim divendres tindrà lloc la ‘Halloween exclusive’s party’, una festa organitzada per diverses persones anònimes que garanteixen la participació de nombrosos DJs. Sense amagar cap de les seves intencions, al cartell promocional mencionen als músics Nelson Fernández, Rhoowax, Vck&, Leo Núñez, José Fajardo o Star Seeds.

Cartell de la 'Halloween Exclusive's Party' que tindrà lloc a Barcelona aquest divendres 30 d'octubre
Cartell de la 'Halloween Exclusive's Party' que tindrà lloc a Barcelona aquest divendres 30 d'octubre | Instagram @leo_nunezdj

Diversos dels DJs convidats han compartit a les seves xarxes l’esdeveniment, incloent-hi també el cartell amb els preus i l’horari d’obertura. En aquest cas tampoc es respecta el toc de queda, ja que la celebració començaria precisament a les 22h. La majoria d'ells no sent cap pudor en convidar el màxim de gent possible: «Ho petarem!».

Seguint tots els passos contraris a les recomanacions i obligacions sanitàries, també destaca la manera en la qual distribueixen les taules: a partir de 7 persones. Així, es pot veure com una taula VIP per a set costaria 500 euros, mentre que una taula VIP per a 10 persones serien 700 euros. Si algú vol accedir sol o en menor companyia, l’entrada general són 50 euros.

La festa tindrà lloc al Maresme i els DJs ja l'estan promocionant

Des de ‘Metrópoli Abierta’ han aconseguit contactar amb alguns clients que van sol·licitar informació o entrades, i van poder descobrir quina era la ubicació de la festa,- ja que al cartell només apareixia ‘Hell’ (infern).

Segons informa ‘Metrópoli Abierta’, els testimonis asseguren que la celebració tindria lloc al municipi de Vilassar (Maresme), a uns cinc quilòmetres de Mataró. El citat mitjà informa que la confirmació d’assistència es podia realitzar fins aquest dimecres, i que no hi hauria cap problema si apareixen grups de més de sis persones.  

Demà es podrà veure si la festa finalment es realitza o queda tot en una simple idea. Tot apunta que se celebrarà amb normalitat, ja que alguns dels DJs que assistiran han compartit imatges recents d’ells punxant a discoteques amb molt ambient.