Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la familia de Quim Torra

Carola, la filla de Torra interceptada pels Mossos i que conviu amb una malaltia

La filla gran de Torra ha patit assetjament a través de les xarxes socials en diverses ocasions

Foto de la familia de Quim Torra
Carola, la filla de Torra interceptada pels Mossos i que conviu amb una malaltia | Cedida

Quim Torra està casat amb Carola Miró, professora de l'escola Thau de Barcelona. El matrimoni és pare de 3 fills, la Carola, que té 26 anys, el Guillem, de 23 i l'Helena de 21. La filla gran de Torra, Carola, ha sigut notícia avui després d'haver estat interceptada pels Mossosen un control de pas per a identificar als activistes que volien tallar les vies de l'AVE a Bàscara, l'Alt Empordà.

La Carola pateix una discapacitat física – espina bífida- i més d'una vegada ha patit assetjament a través de les xarxes socials, provocant que en alguna ocasió acabes privatitzant els seus comptes. «Em podia esperar moltes coses quan vam saber que en Quim seria president, però que es ficarien amb la meva filla gran i la linxarien per ser discapacitada és l'últim que m'imaginava» explicava la seva mare.

En alguns casos li han arribat a dir «error d'ADN», que «li falta un bull» o que si té una discapacitat, és per «una qüestió de karma» per la maldat del seu pare. El mateix Torra va estudiar si prendre accions legals contra totes aquelles persones que li havien faltat el respecte a la seva filla: «Que a la meva filla se la insulti pels seus defectes físics, per les fotos, no ho puc tolerar. Em fa mal. I això ho vull parar» va dir el President.

La discapacitat de la Carola l'ha dut a superar-se i no li impedeix fer una vida normal. Tal com va fer referència una vegada la seva mare, «camina més a poc a poc i té menys força a la part baixa de les cames, això és tot». A més, tot i no tenir-ho fàcil «se n'ha sortit» i treballa per a una entitat que es dedica a ajudar a dones.

Està molt implicada amb el procés independentista

Tant ella com els seus germans estan molt implicats amb el procés independentista. A través de les xarxes socials, on és bastant activa, la filla gran de Torra ha mostrat en repetides ocasions el seu rebuig a la sentència del procés i el seu suport a la feina que està fent la plataforma Tsunami Democràtic.

També et pot interessar...