Els fills de Blanca Fernández Ochoa s'acomiaden: «Ho lluitarem tot, absolutament tot»

L'Olivia i el David, afectats per la tràgica pèrdua de la seva mare, li han dit adéu en una emotiva carta, en què agreixen l'afecte, l'amor i la felicitat de l'esquiadora

Blanca Fernandez junto a sus hijos David y Olivia
Blanca Fernández Ochoa amb els seus fills David i Olivia | Instagram

El cadàver de Blanca Fernández Ochoa va ser trobat després de dotze dies de recerca a Cercedilla, a Madrid. La notícia va commoure tot el país, que no va dubtar en donar el seu condol als familiars de l'esquiadora. L'Olivia i el David, els fills de la Blanca, s'han acomiadat públicament d'ella amb una carta carregada de paraules emotives.

L'Olivia i el David, «sempre units», diuen adéu a la seva mare

«Gràcies per tot el que has fet per nosaltres, ens has donat la vida i ara ens toca viure-la sense tu. Et prometo que ho lluitarem tot, absolutament tot. Volem pensar que tot sortirà bé, però tenim por, mami», ha escrit la filla de l'esquiadora, de 20 anys, prometent que sempre es mantindrà unida al seu germà, qui, per la seva banda, també ha volgut expressar els seus sentiments.

«Mai tindré paraules suficients per explicar el buit que sentim l'Olivia i jo. Mai oblidarem aquesta preciosa forma de mostrar-nos la teva felicitat, el teu afecte, el teu amor cap a nosaltres i, per sort, el teu somriure, que hem heretat», diu el text de David, de 19 anys. Els dos germans han afegit unes mateixes paraules, les que la seva mare sempre els deia: «Us estimo fins a l'infinit i molt, molt, molt més enllà». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari