Imatge del Fusta Mar.

El canvi que va patir el Fusta Mar, el restaurant cremat de 'Joc de Cartes': «Fa pena»

La parella que va concursar al 'Joc de Cartes' ja no regentava el 'Fusta Mar' | El mes de gener passat se'ls va acabar el contracte i ara han traslladat la seva activitat al Vendrell

El Fast West, però a la Costa Daurada. No era Port Aventura, però hi tenia una retirada. Així era el 'Fusta Mar', el restaurant del càmping Art de Barà, situat a Roda de Berà. Un espai d'influència yankee que va participar en un dels programes de la darrera temporada del 'Joc de Cartes'. 

Al capdavant del projecte que es va emetre el programa hi havia el David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou. D'allò, però, ha plogut molt i en David i la Meyrem ja no eren els restauradors que regentaven actualment el 'Fusta Mar'. Segons expliquen a Catalunya Diari, el contracte se'ls hi va acabar el mes de gener passat i ara han traslladat la seva activitat al Vendrell, on regenten un altre espai. 

Imatge de l'incendi al Càmping Art de Barà.
Les flames han destrossat completament el restaurant, que havia participat al 'Joc de Cartes'. | Bombers

Actualment, el 'Fusta Mar' era regentat per la propietat del càmping i ja no per la parella que va participar al programa 'Joc de Cartes'. «Ens sap molt de greu, ens fa pena», explica Meryem Nouinou sobre un succés que assegura que «ens ha agafat per sorpresa». 

El programa es va emetre el passat mes de setembre i el restaurant 'Fusta Mar' va quedar just per darrere a les votacions finals del restaurant 'Solioli', que es va proclamar guanyador del programa. 

El 'Fusta Mar', calcinat 

Ha estat a primera hora d'aquest dijous. Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat un incendi sense ferits que ha fet col·lapsar el restaurant del càmping Arc de Barà. Ha resultat ser el 'Fusta Mar', restaurant protagonista de l'exitós 'Joc de Cartes' de TV3

El Fusta Mar, restaurant del Joc de Cartes.
Així era el restaurant Fusta Mar per dins just abans que es produís l'incendi d'aquest dijous. | Tripadvisor

Els Bombers de la Generalitat s'hi han desplaçat amb fins a 11 dotacions, però no han pogut fer res per a salvar l'estructura de l'espai, que s'ha esfondrat. L'avís de les flames s'ha rebut pocs minuts després de les 07.00 hores del matí i dues hores després l'incendi s'ha donat per estabilitzat. 

Els Bombers, això sí, han contingut les flames en tot moment evitant que aquestes arribessin a l'espai del càmping.