Home Meal, l'empresa propietària de Nostrum, va a liquidació

La firma Masia Artesana ja ha presentat una oferta per quedar-se amb la marca

Nostrum
Nostrum acomiada el president i fundador de la firma, Quirze Salomó | Nostrum

Home Meal Replacement, l'empresa propietària de la cadena de plats preparats Nostrum, ha presentat un escrit al jutjat número 6 del mercantil de Barcelonademanant que s'acordi l'obertura de la fase de liquidació de la societat.

Així ho ha comunicat al mercat alternatiu borsari (MAB), on cotitza. Segons informa aquest dijous el diari 'Expansión', aquest jutjat ha rebut una oferta de la companyia Masia Artesana per quedar-se amb la marca.

Home Meal va anunciar que tancaria les seves cuines centrals

Al juliol, Home Meal va anunciar que tancaria les seves cuines centrals, situades a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona), mitjançant un ERO ja acordat aquest mes amb els seus treballadors, i que compraria el menjar a un proveïdor. Precisament Masia Artesana és la companyia amb la qual Home Meal va subscriure un acord perquè elaborés els productes comercialitzats amb la marca Nostrum.

Imatge d'una de les botigues Nostrum
Imatge d'una de les botigues Nostrum | Nostrum

El passat mes de febrer, Home Meal Replacement va presentar un concurs voluntari de creditors -l'antiga suspensió de pagaments- i va cessar al seu fundador, president i conseller delegat, Quirze Salomó. Home Meal va tancar a l'agost la desena de botigues pròpies que posseïa i compta ara amb uns 78 locals franquiciats, mentre que ultima un segon ERO per acomiadar la resta de treballadors de l'empresa, unes 40 persones. En 2018, Nostrum fins i tot va tractar de captar nous recursos mitjançant el llançament de la seva pròpia divisa digital, el Meal Token, tot i que el projecte no es va materialitzar.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari