La fruiteria on un home va agredir la responasable per vendre fruita catalana

Identifiquen l'home que va agredir una fruitera a la Corunya per vendre peres catalanes

Sandra Castro va poder fer una foto a la cara de l'agressor, vital en la roda de reconeixement

La Policia Nacional ha identificat l'agressor que va propinar dos cops de puny a Sandra Castro, una fruitera de la Corunya, per vendre producte català.  Es tracta d'un home de 70 anys, natural de la Corunya (Galícia), segons informa 'La Voz de Galicia', a qui la víctima va poder fotografiar durant l'atac. La dona, un cop passat l'ensurt, assegurava témer que l'agressor tornés al negoci.

La foto que va fer-li Sandra, vital en la roda de reconeixement

Tot i que en el moment dels fets, el passat dimarts, l'home portava ulleres de sol, la imatge ha donat fruit i aquest dimecres  l'han localitzat, després d'una roda de reconeixement. L'acusat, que va causar-li ferides al nas i un gran xoc  a la dona, afronta un  delicte lleu de lesions i passarà a disposició judicial.

Màxim suport a la víctima i al seu negoci

Sandra Castro ha rebut des de llavors grans mostres de suport de tot Espanya. En poques hores, les peres catalanes que venia van esgotar-se  i uns dies després, l'agredida ha rebut regals des de Catalunya  de gent que ha volgut solidaritzar-se amb ella. Un lleidatà va optar per promoure una onada de comentaris a Google sobre el negoci de Sandra i ja acumula ni més ni menys que  1.300 opinions positives i una valoració mitjana de cinc estrelles.

També et pot interessar...