La Policia Local de Canet de Mar circula amb vehicles amb la ITV caducada

Els agents denuncien una situació precària i asseguren estar «maltractats per l'alcaldessa»

La Policia Local de Canet de Mar circula amb vehicles que tenen la ITV caducada
La Policia Local de Canet de Mar circula amb vehicles que tenen la ITV caducada | Cedida

Els vehicles de la Policia Local de Canet de Mar, al Maresme, circulen sense la ITV renovada. Així ho informa 'La Vanguardia' a partir de diverses denúncies sindicals que asseguren que, per una banda, les motos no han passat encara la revisió, i per altra, que alguns vehicles no tenen ni tan sols assegurança.

Segons relata el mitjà esmentat, un total de quatre motos circula sense la ITV corresponent; una d'elles, caducada des del desembre del 2017, i una altra, comprada el mateix any, no ha passat mai la revisió

La policia diu estar «maltractada per l'alcaldessa»

Paral·lelament, els sindicats denuncien la manca de mampares que separen els arrestats de la patrulla policial i recorden que es tracta d'una infracció de la normativa vigent de seguretat. Els agents, indignats, lamenten la situació i centren el focus d'atenció en l'alcaldessa del municipi, Blanca Arbell, qui assegura que la policia «té més recursos que mai».

Ara bé, els sindicats s'han encarregat personalment de desmentir les seves declaracions i també han criticat que falten efectius. Els agents assenyalen que estan «maltractats per l'alcaldessa» i que les condicions precàries del cos posen en perill la seva seguretat i la dels ciutadans. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari