Jordi Pujol trenca el seu silenci mediàtic en una polèmica entrevista a TV3

L'expresident de la Generalitat parlarà sobre l'acampada del 1994 a Barcelona per reivindicar el 0'7%

Després d'una llarga temporada allunyat dels mitjans, l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, reapareixerà a la televisió i ho farà a TV3. Pujol participa en un reportatge del '30 minuts' que s'emetrà aquest diumenge i que tracta sobre la cooperació internacional per al desenvolupament, tal com ha anunciat la mateixa cadena pública a través d'un comunicat.

En el documental, 'Objectiu 0,7%' també hi participen l'exdiputada de la CUP, Gabriela Serra, l'advocat i actual portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, o l'actual conseller d'Exteriors, Alfred Bosch, entre altres.

L'acampada de la Diagonal de Barcelona del 1994

L'expresident trenca un llarg silenci mediàtic per parlar de l'acampada que va omplir amb més de 1.600 tendes la Diagonal de Barcelona el 1994 i que va durar un mes i mig. L'objectiu era reivindicar que el govern català destinés el 0,7% del seu producte interior brut a la cooperació amb els països subdesenvolupats tot complint amb la resolució de l'ONU. Pujol participa en el reportatge per parlar sobre la seva experiència, d'aquells dies, com a president de la Generalitat.

Crítiques a les xarxes

El comunicat que ha fet TV3 a través del seu compte oficial de Twitter no ha agradat a molts dels usuaris que no han tardat a respondre la piulada amb comentaris crítics sobre la participació de Jordi Pujol, després de l'escàndol del 'cas Pujol' on Hisenda va manifestar que l'expresident hauria defraudat centenars de milers d'euros a Andorra. 

Alguns dels usuaris han parlat de fer un «boicot» a la cadena mentre que d'altres han assenyalat irònicament si Pujol parlarà més aviat del 3% i no pas del 0,7%. D'altres demanen que si ha de trencar el seu silenci que sigui per parlar del 3% i que «no amagui més informació».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari