Primer pla de Laura Rosel, de Catalunya Ràdio, somrient

Laura Rosel torna a TV3, després de l'acomiadament de Catalunya Ràdio: tot el que se sap

La notícia de l'acomiadament de la presentadora va agafar tothom per sorpresa

Doncs sí, la notícia s'ha confirmat. Tal com ha publicat En Blau, Laura Rosel torna a TV3. I, pel que sembla, ho farà per la porta gran. D'aquesta manera, segons aquest mitjà, Rosel presentarà un programa que tot fa pensar que es convertirà en tot un èxit. Però bé, anem a pams.

El 26 de juny passat va sortir a la llum una notícia 'bomba'. Laura Rosel, en aquell moment conductora de 'El matí de Catalunya Ràdio', seria substituïda per Ricard Ustrell a partir del mes de setembre. Un ball de cares que va agafar tothom per sorpresa, fins i tot la mateixa protagonista.

Amb aquest moviment, Jordi Borda, actual director de Catalunya Ràdio, pretenia plantar cara a 'El món a RAC1' de Jordi Basté. Així, quan la notícia es va comunicar al consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i a la mateixa Rosel, va caure com un gerro d'aigua freda.

La veritat és que dies més tard de saber-ho, Laura Rosel es va mostrar visiblement molesta amb la decisió de la direcció de l'emissora i va decidir no callar i plantar-los cara. En sentir les seves paraules, tot indicava que la notícia del seu acomiadament de Catalunya Ràdio també l'havia agafat per sorpresa.

«M'han tret la cadira»

Totes les mirades estaven posades sobre la periodista i en la possible reacció. Unes paraules que no van trigar a arribar, ja que es va pronunciar en directe quan passaven pocs minuts de les sis del matí del 26 de juny passat. Cal recordar que Rosel ha estat tres temporades al capdavant del matinal.

«M'han canviat la cadira. Bé, més aviat m'he l'han tret, però bé…», va sentenciar Laura Rosel sense pèls a la llengua. A causa d'aquesta afirmació, els seus companys que es trobaven en aquell moment amb ella van respondre de manera molt reveladora. «Ui!», van reaccionar sense saber gaire què dir.

Laura Rosel, torna a TV3

La periodista torna a TV3 com a presentadora del programa 'Generació Porno'. Així, tal com ha afirmat En Blau, cada dimarts TV3 emetrà dins del programa 'Sense Ficció', el format presentat per Rosel. On es tractaran temes relacionats amb els adolescents i la seva visió actual del sexe.

A més a més, després del darrer programa, la cadena pública catalana prepara un debat en directe amb professionals de l'àmbit que serà presentat per la catalana.