Luis Enrique reflexiona sobre la mort i el dol

El seleccionador ha lamentat que la mort sigui un tema tabú
Luis Enrique
Luis Enrique ha parlat sobre com estan portant el dol | EFE

Luis Enrique ha explicat durant la roda de premsa d'aquest matí com estan portant ell i la seva família el dol després de la pèrdua de la seva filla Xana. Ha sigut el seu primer acte oficial després que la setmana passada es confirmés el seu retorn com a entrenador, càrrec que va haver de deixar fa cinc mesos per la malaltia de la seva filla.

 

L'entrenador de la Selecció Espanyola ha volgut dedicar uns minuts a explicar la situació per la qual estan passant ell i la seva família. Per aquest motiu ha volgut explicar com estan intentant superar aquests moments tant durs. Luis Enrique ha assegurat que han llegit moltes coses sobre «què és el dol i el que signifiquen aquest tipus de situacions que, per desgràcia, tots haurem de viure, evidentment no en l'ordre que li ha tocat a la meva família».

 

Creu que la mort és un «tema tabú i hi ha molta por»

«És curiós que tots sapiguem que perdrem a éssers estimats al llarg de la nostra vida però que hi hagi tan poca informació sobre això» ha lamentat el tècnic, i ha sentenciat que hi ha «molt tabú, molta por» i que és «una pena que sigui així». El seleccionador ha explicat el que ell creu que és més important, que és «saber apropar-se a les persones de la manera adequada», tot i que assegura «no hi ha una fórmula matemàtica ni una regla exacta».

 

«Nosaltres ho estem fent com un procés natural, el que sentim com a família» ha explicat Luis Enrique, qui ha assegurat que se sent «molt orgullós de l'enteresa i la fortalesa de tots ells».

 

Respecte a la feina, Luis Enrique expressa que cada persona és un món, i per tant, passa el dol de diferent manera. «Hi ha gent que prefereix no treballar mai més, hi ha gent que ha de treballar l'endemà. Hi ha gent que prefereixi recordar a la persona cada dia, diàriament, i hi ha gent que no» ha conclòs.

 

 

El passat 29 d'agost, la filla petita del seleccionador de 'La Roja' va morir per un osteosarcoma amb tan sols 9 anys. El mateix Luis Enrique va ser qui va donar la notícia als seus seguidors a través d'un comunicat a les xarxes socials on va explicar que havia estat una llarga «lluita durant cinc intensos mesos» contra la malaltia.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari