Les estacions d'esquí de FGC estrenen un nou mapa 3D interactiu

Estarà disponible per La Molina, Espot, Vallter 2000, Vall de Núria i Port Ainé

Esquiador fent un descens a la neu
Els esquiadors podran tenir informació de l'estat de la neu en temps real | Catalunya Diari

Les estacions d'esquí i de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat oferiran una important novetat als seus usuaris a través de la seva pàgina web i la seva aplicació. Els habituals de La Molina, Espot, Vallter 2000, Vall de Núria i Port Ainé tindran disponible un mapa 3D interactiu amb el qual, entre altres serveis, podran saber l'estat de les pistes en temps real. 

L'objectiu d'FGC amb aquests mapes interactius és millorar l'experiència dels esquiadors a les seves pistes. En ell es podrà consultar el comunicat de neu de cada estació i quines pistes i remuntadors estan oberts en cada moment. A més, ens permet fer cerques de les activitats o serveis disponibles, tant per la temporada d'hivern com d'estiu, segons els nostres interessos. 

Servei també en l'esquí de muntanya

Aquests mapes 3D, desenvolupats per la plataforma Skitude, també incorporen els 18 circuits d'esquí de muntanya que es poden fer a les cinc estacions esmentades. Un cop seleccions un dels circuits, se'ns facilita informació sobre la seva dificultat, el temps i la longitud del traçat a més d'una descripció de l'itinerari. 

Mapa 3D de l'estació de La Molina
Exemple de Mapa 3D, concretament de l'estació de La Molina | FGC

Per facilitar la pràctica d'aquesta modalitat, FGC ha creat aquesta temporada un forfet d'esquí de muntanya que permet l'accés diari il·limitat a 10 circuits abalisats repartits entre totes les estacions. Aquest també permet fer dues pujades per dia en qualsevol dels remuntadors.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari