Polèmiques declaracions de Miguel Ángel Rodríguez sobre l'adéu de Luis Enrique

L'exportaveu del Govern Espanyol en l'època d'Aznar va causar molt de rebombori a les xarxes després d'unes polèmiques declaracions sobre els problemes personals de Luis Enrique

Des que l’entrenador de la selecció espanyola Luis Enrique decidís fer pública  la decisió d’abandonar el seu càrrec com a seleccionador nacional per problemes familiars, els missatges a les xarxes no s’han fet esperar. Companys de professió, jugadors de futbol, i fins i tot polítics han volgut mostrar el seu suport a l'entrenador asturià, que està passant per un dels moments més durs de la seva vida. 

Davant la impossibilitat de poder exercir el càrrec en plenitud de facultats, el tècnic asturià va decidir fer un pas al costat perquè Robert Moreno, el seu segon entrenador, ocupi el seu lloc de forma oficial a partir d'ara. La notícia respon als mateixos problemes que van obligar Luis Enrique a abandonar d'urgència la concentració de la selecció a Malta, només 24 h abans de la trobada.

Onada de missatges de suport

Els missatges de solidaritat amb l'entrenador han omplert les xarxes. Sergio Ramos, Carles Puyol, o Gabriel Rufián són alguns dels exemples que han volgut mostrar-se afectuosos a la xarxa amb l'asturià. El polític republicà aprofitava les seves declaracions per felicitar la feina de la premsa per tractar el cas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mucha fuerza, Germà Te quiero.

Una publicación compartida de Carles Puyol (@carles5puyol) el

Polèmica per les declaracions de l'expolític

Però la sorpresa dels usuaris ha arribat amb unes declaracions que s'allunyen de les habituals, aquesta vegada de l'exportaveu del PP, Miguel Ángel Rodríguez. Les declaracions de l'expolític no han agradat a molts, que han criticat durament les seves paraules. Concretament, Rodríguez es pregunta per què no es diuen obertament els «problemes personals» de Luis Enrique, i parla de la «indemnització» que s'hauria de pagar per la renúncia.

Les crítiques dels usuaris no han tardat a arribar:

També et pot interessar...