Pastas Gallo tancarà la seva seu a la Diagonal de Barcelona

L'empresa traslladarà els seus treballadors a Granollers, on té una fàbrica
Imatge de la fàbrica de Pastes Gallo a Granollers
Els treballadors de la seu de Barcelona seran traslladats a la fàbrica de Granollers | Cedida

 

Fa uns mesos es va conèixer la notícia que el fons d'inversions Proa Capital comprava la companyia Pastas Gallo en mans, fins aquell moment, dels germans Espona Massana. Des de llavors la nova directiva ha iniciat alguns canvis en les seves delegacions, un dels més sonats és que han decidit tancar la seu comercial que l'empresa tenia des de fa més de 20 anys a l'avinguda Diagonal de Barcelona. La plantilla que treballa allí, formada per uns 40 treballadors, serà traslladada a la fàbrica de Granollers, segons afirma el 'Diari Ara'.

 

El trasllat d'aquesta seu —que inclou la divisió comercial, màrqueting, administració, direcció i una divisió internacional— està previst per principis d'anys, entre gener i febrer del 2020. L'objectiu d'aquest canvi és optimitzar les instal·lacions que la companyia té al Vallès i reagrupar l'àrea comercial, ja que una part dels treballadors d'aquesta secció ja es troba a Granollers. D'aquesta manera preveuen reduir despeses, ja que la seu que tenien a Barcelona estava llogada.

 

Canvis en l'estructura de l'empresa

Fa poques setmanes, Pastas Gallo va fitxar com a director general a Fernando Fernández Soriano, que havia estat anteriorment en una de les empreses de Gallina Blanca. En canvi, s'han decidit mantenir el director comercial d'Espanya a l'empresa de Granollers, Josep Peiró. Cal recordar, que Proa Capital va adquirir Pastas Gallo a mitjans d'octubre per un total de 227 milions d'euros i compta actualment amb la planta de Granollers i una altra fàbrica situada a Extremadura.

 

També et pot interessar...

 

 Comentaris

envia el comentari