Pau Gasol, obligat a abandonar el seu equip

La lesió del pivot català li impedeix continuar als Portland Trail Blazers

Pau Gasol anuncia que deixarà de ser jugador dels Portland Trail Blazers
Pau Gasol ja no formarà part dels Portland | GTRES

El millor jugador català de bàsquet de la història està patint un dels pitjors moments com a professional per culpa d'una lesió que el té apartat de la competició més espectacular del món.

  

El pivot ja no és jugador dels Portland Trail Blazers, ja que ha arribat a un acord amb la franquícia per a rescindir el contracte. La recuperació de la lesió al peu esquerre del qual va ser operat ha motivat la decisió. «La lesió que tinc pot tenir uns terminis de recuperació d'uns 6 i 12 mesos. Em vaig operar al maig per a accelerar la meva volta a les pistes, però desafortunadament, en els últims dies, hem vist que la meva recuperació completa trigarà més temps del que inicialment esperàvem», va explicar Gasol en un vídeo penjat a les seves xarxes socials.

  

D'aquesta manera, el català se centrarà de manera íntegra en la seva recuperació, deixant de costat la temporada, amb l'única intenció de resoldre tots els problemes que té al seu peu esquerre per culpa de la lesió que va patir al març.

Tòquio com a principal objectiu

Pau Gasol està en la recta final de la seva carrera, i la retirada està cada cop més a prop. Abans de posar fi a la seva espectacular carrera a l'NBA el català té el somni de poder arribar als Jocs Olímpics de Tòquio. «Aquest esport m'ha donat i em continua donant moltíssimes alegries. He viscut moments increïbles i alguns, molt pocs, la veritat, difícils de digerir, com el que estic travessant ara mateix. Però segueixo amb la mateixa il·lusió del primer dia i treballaré al màxim en la meva recuperació amb la intenció de tornar a gaudir de l'esport que estimo», ha declarat el gran dels Gasol, que encara té forces per seguir endavant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari