Pilar Rahola fa saltar totes les alarmes i avisa: «Volen caçar Puigdemont»

La periodista ha advertit que l'objectiu final és debilitar el moviment independentista

Pilar Rahola
Pilar Rahola s'ha mostrat indignada per la pressió policial contra Puigdemont | TV3

Pilar Rahola torna a manifestar-se. Després del seu nou vídeo de ‘Paraula de Rahola’ on criticava el pas de Josep Maria Bartomeu al FC Barcelona, ara s’ha atrevit amb Carles Puigdemont.

En aquesta ocasió, la periodista catalana ha comentat l’operació policial de la Guàrdia Civil que va tenir lloc el passat dimecres, 28 d’octubre. En un principi es creia que tindria a veure amb el Tsunami Democràtic, però després s’ha confirmat que l’objectiu de l’actuació policial era un entramat presumptament fraudulent que serviria per finançar l’estada de l’expresident Puigdemont.

La reflexió de Rahola sobre les últimes detencions de la Guàrdia Civil

Després de les 31 detencions que van realitzar-se, Rahola creu que la part més indignant d’aquestes ha estat que «sorgeixen d’un relat delirant construït a la fàbrica de crear grans manipulacions de la Guàrdia Civil».

L’objectiu d’aquestes detencions, segons Rahola, és «amorriar el moviment independentista, anar destruint els àmbits en els quals hi ha hagut persones que hi han dedicat l’esforç per tirar el procés».

Pilar Rahola està indignada amb les últimes detencions i així ho fa notar, però allò que més l’impacta és la manera en la qual «inventen» noves maneres d’anar contra els catalans. Rahola afirma que tot això ha estat una «idea inventada» de la Guàrdia Civil, on intenten fer creure la població que «existeix una xarxa criminal organitzada» que lideraria Puigdemont. D’aquesta manera, explica la comunicadora, la xarxa estaria dissenyada per aconseguir enfortir la petició d’extradició contra Puigdemont i la resta d’exiliats.

«Han sortit a caçar i la peça major és Puigdemont», adverteix Rahola

«Han sortit a caçar. La peça major de la cacera és el president Puigdemont, i pel camí van passant més peces, amb la intenció de fer mal el país», explica Rahola. A més, afirma que la intenció final és que l’expresident de la Generalitat torni a Catalunya perquè la policia pensa que «és una derrota» i «se’ls va escapar». «No se’n sortiran, perquè ja són la riota de tota Europa», dictaminava Rahola.

Finalment, la periodista ha fet una reflexió final sobre el nom escollit per aquesta operació. «Faltava la peça final. Anomenar l’operació policial contra els darrers detinguts ‘Operació Cas Volhov’, fent així un homenatge subtil a una de les batalles de la División Azul –on guàrdies civils pro-nazis van lluitar a favor de Hitler al front soviètic», comentava indignada la catalana.

La seva reflexió final convida a tots a seguir el camí de Puigdemont i sortir del país al més aviat possible. «Li queda a algú amb una mica de seny algun motiu per quedar-se a Espanya? Haurem de fugir tots de pressa. Cacera major, repressió major, maldat suprema», concloïa.


Comentaris

envia el comentari