Piqué es troba amb VOX, PP i C’s a Madrid

El futbolista ha assistit a la presentació de la seva Copa Davis, on s’ha trobat amb representats de diversos partits

Gerard Piqué a la presentació de la seva Copa Davis
Gerard Piqué va coincidir amb representants dels diversos partits polítics a la presentació de la Copa Davis a Madrid | Europa Press
 

Gerard Piqué ha viatjat fins a Madrid per la presentació de la seva Copa Davis, que començarà el pròxim 18 de novembre i reunirà als millors tenistes internacionals a la capital estatal. El torneig tindrà lloc a la ‘Caja Mágica’, lloc on el culer ha compartit seients amb representants del PP,PSOE, C’s i fins i tot VOX.

Vox i Piqué, idees molt contràries

Aquests últims dies han estat històrics per a VOX. Després de guanyar 52 escons a les eleccions generals del passat 10 de novembre, el partit es planta com l’oposició principal al govern. Els membres del partit d’ultra dreta haurien d’estar celebrant els resultats amb una gran felicitat. Però sembla que a un d’ells, concretament a Javier Ortega Smith, l’han interromput la felicitat.

El secretari general de VOX ha assistit aquest dimarts a la presentació de la Copa David de Gerard Piqué, el famós futbolista del Barça que ha acaparat diverses portades amb les seves opinions sobre el procés català.  Tot i que afirma que mai s’ha declarat independentista, sí que ha defensat obertament el dret a decidir dels catalans. Una postura amb el que el partit d’Ortega Smith no té molts punts en comú.

Una mirada que parla molt

VOX no ha estat l’únic partit representat a l’acte de la Caja Mágica. També es trobaven Andrea Levy, del PP, Marta Rivera de C’s i Pepu Hernández per part del PSOE. A més, comptaven amb la presència de l’alcalde madrileny Martínez Almeida i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Precisament, el futbolista es trobava assegut al costat de Díaz Ayuso durant la presentació del projecte. Justament darrere d’ell, Ortega Smith. Encara que Piqué possiblement no notava la presència del de Vox, això no significa que el polític no el tingués fitxat.

Aquestes mirades tindrien una explicació més enllà de la nacionalitat del futbolista. Ortega Smith ha mencionat en algunes ocasions que preferiria que Piqué deixés de parlar de política i «es dediqués al que millor fa». En una entrevista amb Álvaro Ójeda, va afirmar que el culer no tenia ni idea «de la unitat d’Espanya».

Tot i la mirada d’Ortega Smith al futbolista, la jornada de la Copa Davis va transcórrer amb tranquil·litat. Piqué no ha pronunciat, encara, paraules sobre la seva “reunió” amb els partits polítics, ni ha comentat la penetrant mirada del secretari general. Mentrestant, VOX busca tenir una representació al Parlament per «arreglar» la situació actual catalana i el culer segueix defensant el dret de vot del poble català.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari