Primer pla de Tomàs Molina

Tomàs Molina reapareix i revela què va passar durant el seu primer dia a TV3

Tomàs Molina va fer 60 anys aquest dimarts

Tomàs Molina és un dels homes més estimats de TV3. La seva llarga trajectòria a la corpo el situa com un dels més veterans de tot l'equip, i també com el meteoròleg de confiança dels catalans.

Tot i la vida privada dels presentadors de la televisió pública causen molta curiositat entre l'audiència, la realitat és que la seva és una de les que genera més expectació. Encara que poques vegades comparteix algun detall de la seva vida privada, els seus fans estan pendents de tots els passos que fa.

Tomàs Molina fa 60 anys

Tomàs és molt estimat pel públic de la corpo, però també ho és pels seus companys. Així ho ha demostrat el 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès, que ha celebrat el seu aniversari en directe.

Aquest dimarts, 26 de setembre, durant l'emissió del 'Planta Baixa', Agnès Marquès ha sorprès el meteoròleg amb un pastís, elaborat per la pastisseria Escribà.

«T'han posat núvols, sols, el mapa de Catalunya i un Tomàs en miniatura», va indicar la presentadora, abans de preguntar-li com afrontava els seixanta. «Saps què passa? De cop els teus amics et diuen que fan seixanta i et quedes...», va respondre Tomàs.

Més de 37 anys a la corpo

Tomàs n'ha fet 60 i, alhora, més de 36 anys a TV3 . Aprofitant el seu dia especial, va parlar dels seus inicis a la corpo. Els inicis de Molina van ser el 1987, quan va començar a presentar el temps al 'Telenotícies'.

Imatge de Tomàs Molina quan va començar a presentar el temps a TV3
Tomàs Molina ha confessat com van ser els seus inicis a la cos. | TV3

Aprofitant l'ocasió, ha revelat com va anar el seu primer dia presentant el temps de TV3. «Jo no suo mai i aquell dia estava molt nerviós. Em suaven les mans i he vist que vaig fer quatre faltes de català...», va reconèixer després de veure unes imatges seves.

«Durant tots aquests anys ha canviat més la manera com expliquem el temps en si que no jo...», va indicar el meteoròleg.

Així mateix, Tomàs Molina és un dels presentadors més grans d''El temps'. El segueix Francesc Mauri que, actualment, té 56 anys. Aquest darrer va començar el 1998, deu anys més tard que Tomàs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!