Primer pla de Ricard Ustrell

Sorpresa entre l'audiència de TV3 per l'anunci que ha fet Ricard Ustrell

El presentador última els detalls per a l'estrena de la temporada

Ricard Ustrell és una de les grans apostes d'aquesta nova temporada de la corpo. Després de treure la cadira a Laura Rosel, Ustrell s'ha convertit en el presentador del programa insígnia de la ràdio pública. Programa del qual ja porta al capdavant des del passat 4 de setembre.

Tot i realitzar activitat cada dia a Catalunya Radio, Ustrell també té temps per al 'Col·lapse', el talk show que presenta els dissabtes a TV3. Després d'una aturada per les vacances, aquest dissabte, 30 de setembre, el programa estrenarà la segona temporada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Torna el 'Col·lapse'

El programa tornarà a TV3 amb diverses novetats. Tal com ja els vam indicar, la nova directora del programa serà Ana Boadas, excopresentadora de l'Obrim Fil. A més, segons ha avançat elmondelatele.cat, el plató també presentarà canvis en el seu decorat.

Seguint la línia de la temporada anterior, en aquesta nova edició també es persegueix l'objectiu d'esdevenir el programa líder dels dissabtes a la nit. De fet, si se segueix la mateixa dinàmica no ho tindran gaire difícil, ja que la temporada passada van aconseguir una mitjana d'un 11% de quota.

Tot i les bones xifres aconseguides, Ricard Ustrell vol augmentar el seu lideratge a TV3. Per això, els convidats sempre seran d'alt nivell des del primer programa.

Aquest dissabte, segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, els convidats seran: Josep Cuní, Oleguer Pujol, Rosa López i Luís Marco, entre altres sorpreses.

'Col·lapse' compleix un any

Ja fa més d'un any que es va estrenar el talk show. Concretament, va estrenar-se el 17 de setembre del 2022, agafant el relleu de l'antic 'FAQS', de Cristina Puig.

Les xifres que ha aconseguit el programa des de la seva estrena el converteixen en líder indiscutible dels dissabtes. Amb aquest 11% de mitjana ha aconseguit superar líders indiscutibles com el 'TN Migdia', 'TN Vespre', 'Tarda de cine', o l''Atrapa'm si pots', de Llucià Ferrer.

Sens dubte, un dels programes que més audiència aporta a TV3 durant el dissabte, fins i tot podríem dir durant tot el cap de setmana. Veurem si aquesta temporada la tendència és la mateixa.