Joaquín Sabina

Joaquin Sabina surt de l’UCI i aquest és el seu pronòstic

La seva caiguda de l’escenari el passat 12 de febrer va preocupar els seus seguidors, amics i familiars

Bones notícies pel món de la música. Joaquin Sabina abandona la Unitat de Cures Intensives després que el passat 12 de febrer el cantant caigués de l’escenari on estava oferint un concert amb Joan Manuel Serrat. Els fets van tenir lloc al WiZink Center Madrid, on el concert va quedar suspès després que haguessin d’emportar-se l’artista d’urgència a l’hospital.

Allà ha estat recuperant-se fins aquest dilluns, quan finalment ha pogut veure la llum del carrer després d’haver estat operat d’un hematoma. L’endemà de la caiguda, Sabina  va ser diagnosticat amb un traumatisme a l’espatlla esquerra, toràcic i cranioencefàlic, a més del coàgul pel qual va ser intervingut en primer lloc.

Una recuperació lenta, però favorable 

Segons ha confirmat el seu representant José Navarro ‘Berry’ a EFE, el cantant «evoluciona en la línia esperada» i tot va «correctament».  Una altra visita que ha rebut ha estat la del seu gran amic i company de professió,  Joan Manuel Serrat, amb qui es trobava cantant quan va ocórrer la tràgica caiguda. Segons informa serrat, Sabina  es troba «cansat i en mig d’una recuperació»

Sabina també preocupava perquè aquest fet recorda al succeït el passat 2001, quan el cantant  va sofrir un vessament cerebral que va preocupar els seus seguidors i persones més properes. Tot i això, sembla que el que necessita ara l’artista  és repòs, i ho farà mentre gaudeix de la seva família i amics a casa seva.

També et pot interessar...