Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Masferrer i Mónica Terribas durant la nit de la Marató

Catalunya torna a fer història: Nova recaptació milionària de la Marató

Es poden continuar fent donatius fins el 31 de març

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha recaptat més de 9 milions d'euros  (concretament 9.404.256 euros) al final de la gala especial de 2019, consolidant les bones xifres marcades durant el dia

Aquesta edició, que s'ha dedicat a les malalties minoritàries, ha estat «itinerant»: des d'una furgoneta  Quim Masferrer ha recorregut Catalunya en autocar per participar en les diverses activitats solidàries que s'han organitzat arreu del territori.

Un plató itinerant 

A més, els periodistes Mònica Terribas, Jordi Basté i Josep Cuní han liderat els platós televisius instal·lats al Teatre Ateneu de Tàrrega, el pavelló municipal d'esports d'Olot i  el Teatre Fortuny de Reus, respectivament. 

Durant les més de 16 hores de programació es va  connectar amb deu localitzacions diferents, exteriors i interiors, entre elles les quatre seus telefòniques des de les quals els voluntaris han atès les milers de trucades de La Marató. Masferrer es traslladava finalment al vespre al Teatre Casino l'Aliança del Poblenou

Donacions fins al 31 de març

Com és habitual, s'han organitzat activitats a gairebé totes les poblacions catalanes, en total unes més de 3.600 repartides en 729 municipis.

Tot i la gran xifra aconseguida, no arriba a la de l'any passat on, per finançar la investigació contra el càncer, es van aconseguir 10.715.430 euros de recaptació. Aquesta xifra va augmentar fins als 15.068.252 euros en tot el període de donacions, la més alta de la història.  Per provar de superar aquest rècord es poden fer donatius fins al 31 de març del 2020  per tots els canals que es mostren a www.tv3.cat/marato/donatius.

També et pot interessar...