Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Robert Moreno substitueix Luís Enrique a la Selecció espanyola

Robert Moreno respondrà aquesta tarda a les dures acusacions de Luis Enrique

El català no considera que hagi sigut «deslleial» i no esperava que les paraules de Luis Enrique fossin tan dures

Robert Moreno substitueix Luís Enrique a la Selecció espanyola
Robert Moreno respondrà aquesta tarda a les dures acusacions de Luis Enrique | EFE

Segons avança el diari 'Marca', Moreno no està disposat a admetre que se'l pugui acusar d'un comportament deslleial. El català manté que durant els cinc mesos que ha estat portant a l'equip  ho ha consultat tot amb Luis Enrique i ha acceptat sempre la decisió d'aquest.  A més, la Federació va dipositar tota la confiança en ell de cara a l'Eurocopa, per això volia seguir al capdavant de la Selecció.

El català respondrà aquesta tarda

Robert Moreno respondrà aquesta tarda a les acusacions que Luis Enrique va fer ahir sobre ell on assegurava que «és deslleial, amb una ambició desmesurada i no vull a ningú així al meu staff». Ho farà a partir de les 18.30 h llegint un comunicat al Claris Hotel & Spa de Barcelona en una roda de premsa que no admetrà preguntes.

La decepció de l'asturià

Aquesta no és l'única crítica que Luis Enrique va deixar sobre Robert Moreno. Durant la compareixença va dir frases com:  «A la vida les situacions donen peu a què vagis coneixent a les persones. És una forma de veure qui és el meu amic i qui no», parlant sobre la seva pèrdua d'amistat o «en l'àmbit professional, res a criticar al Robert, en el personal no tenia dubtes fins que les paraules van ser una cosa i els fets una altra cosa molt diferent» manifestava sobre la decepció que s'ha endut. 

També et pot interessar...