Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la graella sencera de periodistes de TV3 en una imatge del juny del 2022

TV3 sacrifica un dels seus programes per les seves pèssimes audiències

TV3 elimina un programa de la seva graella

S'acaba la temporada televisiva i les cadenes han de posar les cartes sobre la taula. Han de veure quins programes han aconseguit més audiència i han de descartar aquells que no són de profit.

La cadena TV3ja ho té clar, els seus líders són els 'TN Vespre', arribant a una quota de fins al 29,0% durant la primera setmana d'aquest mes de maig, i l''Atrapa'm si pots', el concurs líder que a partir de setembre ampliarà els seus dies d'emissions. També tenen èxit altres programes com 'Tot es mou', 'Eufòria', o l''Està Passant' de Toni Soler.

L'aposta fallida de TV3

El problema, però, és que  molts dels programes que s'han estrenat per la temporada 2022-2023 estan sent un fracàs  total pel que fa a les audiències. Un d'ells és 'Tot són problemes', l'espai presentat per Juliana Canet, Patrick Urbano i Serapi Soler que s'emet cada divendres de 20:15 h a les 21:00 h.

L'espai d'humor es va emetre per primera vegada al setembre, però des que ha començat l'audiència se n'ha anat en orris. La situació s'agreuja quan la falta d'audiència de 'Tot són problemes' afecta el públic dels programes que s'emeten més tard.

S'ha repetit en diverses ocasions que programes exitosos com 'Eufòria' o el 'TN Vespre' ha reduït considerablement la seva xifra d'espectadors al ser els programes que s'emeten després de l'espai humorístic de Juliana Canet.

Per aquesta raó, Versió RAC1 ha fet pública la notícia que tant s'esperava: TV3cancel·la 'Tot són problemes'. Efectivament, Toni Clapés ha anunciat que la cadena catalana no farà una nova temporada del programa a causa de les baixes audiències que ha assolit, sent la penúltima la pitjor de totes amb un míser 6,1%.

Clapés, ha comentat la seva opinió sobre el programa: «Jo encara no l'he entès. Amb els fragments que he vist, encara no entenc de què va el programa». Segons TV3, 'Tot són problemes' té un pressupost de gairebé un milió d'euros, es grava en diferit i recicla el plató de Toni Soler.

Captura programa 'Tot són problemes'
El format no ha funcionat. | TV3

TV3 mata dos pardals d'un tir

'Tot són problemes' no serà l'únic programa de TV3fulminat. 'Zona Franca' és un dels altres punts febles de la cadena catalana, ja que les seves audiències han anat baixant progressivament durant els mesos. El programa presentat per Danae Boronat tampoc serà renovat aquest setembre i el seu subdirector, Ramon Pardina, ja ha deixat el seu càrrec, tal com ha publicat al seu perfil d'Instagram.

Fotomuntatge Zona Franca i Tot són problemes
Els programes seran cancel·lats aquest setembre. | TV3

Així doncs, TV3s'acomiada del 'Tot són problemes' i la 'Zona Franca' i estem a l'espera per veure quins programes seran les apostes de la cadena catalana per la pròxima temporada. Aviat sabrem quines sorpreses ens portarà aquest setembre.