ALERTA: Sanitat recomana no consumir aquests fideus

Els fideus, suposadament vegans, contenen llet no declarada a l'etiqueta

Fideus orientals
Els fideus orientals i vegans 'Demanen Ramen' no han advertit de la presència de llet en aquests | Catalunya Diari

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha emès un comunicat advertint de la presència de llet als famosos fideus orientals 'Demanen Ramen', suposadament vegans. Els productes de la marca Nissin, provinents d'Alemanya, no han inclòs la presència de llet a l'etiquetatge del producte, i, segons l'AESAN, han estat les autoritats alemanyes qui han informat d'aquest error a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RASFF).  Des de Sanitat es demana com a mesura de precaució que tots aquells consumidors amb al·lèrgia a la llet no els consumeixin. També informa que no suposa cap risc per a la resta de persones. 

Els productes afectats són els fideus picants 'Demanen Ramen', venuts en envasos de 100 gr. Els lots d'aquests envasos són: L908594 (caducitat 12/2020) i L000623 (caducitat 01/2021).

Els fideus han estat distribuïts a les Balears

Aquests lots han estat distribuïts a les Illes Balears, segons s'ha pogut saber. Les autoritats han estat informades ràpidament d'aquest error a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari