Sonia Ferrer

Sonia Ferrer puja una foto en biquini i li diuen que està massa prima

La presentadora col·labora als programes 'Buenos días, Madrid' i 'De todo corazón' de Telemadrid

Amb l'arribada de l'estiu, molts famosos decideixen compartir a les xarxes fotografies en vestit de bany. Es tracta de publicacions que de seguida s'omplen de milers de 'm'agrada' i de comentaris en què afalaguen la seva figura o el seu bon aspecte. Però no tot són comentaris positius, i és que mai falten aquells usuaris que es dediquen a criticar durament el seu aspecte físic. Aquesta vegada, qui ha rebut una allau de crítiques és la presentadora catalana Sònia Ferrer.

Li diuen que està massa prima

Tot i que també s'ha emportat algún comentari positiu, com el de Chenoa, que l'ha volgut elogiar amb un «Bellezón», són molts els comentaris dirigits a la presentadora que l'acusen d'estar massa prima. «Quina cosa més prima»,  «Quin sac d'ossos, estaries molt millor amb una mica més de pes», «Déu méu que prima», o «Menja alguna cosa», són alguns dels comentaris que ha rebut Ferrer.

La catalana apareix a la fotografia amb un biquini de color blanc i el seu gos. «El meu 'peque' (que encara que mai veieu, existeix i és el centre del meu univers) m'està ajudant a fer selecció de biquinis per a ficar en la maleta perquè.... ja faig olor de vacances!», escriu en el peu de foto.

També et pot interessar...