Primer pla de Marc Ribas, presentador de 'Joc de Cartes'

Sorpresa per l'anunci que ha fet Marc Ribas amb un dels seus restaurants: «Continua»

El comunicat de Marc Ribas va provocar una gran confusió

Fa unes quantes setmanes que el xef Marc Ribas publicava un comunicat on anunciava el tancament d'un dels seus restaurants. Ara resulta que tot ha estat un gran malentès.

Marc Ribas publica un comunicat

Marc Ribas és un gran xef i presentador de TV3 que té oberts a Catalunya diferents restaurants. Un és La Brutal, a la ciutat de Girona. L'establiment s'especialitza en hamburgueses i té un gran èxit, un fet que no va quadrar quan Ribas va anunciar el tancament del negoci.

A través d'un comunicat d'Instagram, el xef català va explicar que després de molta reflexió, va decidir tancar el restaurant de La Brutal,  situat al carrer de la Cort Reial, número 4, de Girona .

La raó principal? Marc Ribas volia dedicar més temps al restaurant El Ciri de Terrassa. «Ara mateix, El Ciri, el restaurant que fa 6 anys que tinc a Terrassa, necessita més de mi i jo no puc estar a tot arreu», va explicar. «Us espero entre fogons, canelons i plats suculents a La Taverna del Ciri a Terrassa», així va acabar el comunicat.

La Brutal continua obert

Ara bé, resulta que aquest anunci va causar una gran confusió entre els seguidors del xef. El problema és que amb aquest comunicat molts es van pensar que Marc Ribas parlava sobre el tancament total del restaurant. Frases com «hem tingut molt èxit i el proper negoci també ho tindrà» o «no sé quin projecte continuarà allà», van fer pensar el que no era.

La premsa va publicar a tot arreu que el negoci tancava i que n'obriria un altre amb nous socis i sota un altre nom, però sembla que tot això va ser un gran malentès. Marc Ribas no era l'únic propietari del restaurant i els altres socis que s'han quedat han informat que La Brutal no tancarà i que continua obert.

El veritable futur de La Brutal

Són tres els socis de Girona que han aclarit la situació: «El negoci segueix amb els mateixos propietaris, els mateixos caps de cuina, sala i mantenint el mateix bloc professional», asseguren. Això sí, ja no comptaran amb l'ajuda de Marc Ribas i la seva carta canviarà.

Imatge del restaurant La Brutal a Girona de Marc Ribas. Imatge d'un restaurant rústic amb un a taula rodona y cuatre cadires. La taula està parala amb coberts, gots i copes
La Brutal continua obert: canvis a la carta | labrutal.cat

«En aquests últims mesos hem impulsat un gir a la carta per fer una oferta predominant de brasa catalana. Aquesta actualització de l'oferta culinària es manté fidel als valors del territori, productes de proximitat i cuina catalana que havien destacat a la primera etapa de La Brutal, on les hamburgueses eren l'oferta principal de l'establiment».

D'aquesta manera, La Brutal segueix en peu amb una carta completament nova. Se n'ha anat Marc Ribas, però el local del carrer de la Cort Reial segueix amb les persianes pujades. Al comunicat dels propietaris restants aclareixen el malentès i agraeixen a l'assessorament i el suport del xef durant l'últim any.