Primer pla de Ricard Ustrell, presentador de 'Col·lapse'

Sorpresa entre l'audiència de TV3 per l'anunci que acaba de fer Ricard Ustrell

'Col·lapse' vol ser el programa líder dels dissabtes

Ricard Ustrell ha estrenat la nova temporada de TV3 amb molt bona forma. 'Col·lapse', el talk show que presenta els dissabtes a la nit, és un dels programes líders de la televisió catalana.

De fet, ja ho era la temporada passada. Va aconseguir un 11% de quota de mitjana durant la temporada i, ara, l'objectiu és establir-se com el programa líder de la franja durant tots els dissabtes. La realitat és que no ho tindran gaire difícil, ja que la setmana passada el programa va arrencar la segona temporada registrant unes xifres de 186.000 espectadors i un 13,2%.

Així, aquest dissabte, 7 d'octubre, Ricard Ustrell intentarà mantenir la ratxa i millorar-ne els resultats. Per això, ho farà amb una convidada especial, Samantha Fox.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ricard Ustrell vol ser líder

La visita de la cantant i actriu anglesa, Samantha Fox, servirà per millorar-ne els resultats. Als 57 anys i amb una gran trajectòria professional, la cantant visitarà el plató i s'enfrontarà a l'entrevista del programa de Ricard Ustrell.

I no només això, la cantant, referent dels anys 80, compartirà plató amb el popular Màgc Andreu, amb qui ja va compartir plató el 1991, al programa 'Això és massa', de TV3 . Així doncs, aquest dissabte serà un dia especial, segons ha informat elmondelatele.cat, Fox tornarà a la televisió catalana trenta-dos anys després.

Imatge de l'entrevista entre Samantha Fox i el Màgic Andreu a TV3, el 1991
Samantha Fox i Màgic Andreu es retrobaran 32 anys després. | TV3

A més a més de la visita d'aquests dos, l'espai rebrà més personatges. Les actrius espanyoles Emma Suárez i Macarena Gómez visitaran el plató, i també ho faran Nil Moliner i la dissenyadora Teresa Helbig, entre d'altres sorpreses. «Serà èpic», han indicat des del programa.

Úrsula Corberó visitarà el programa

Segons ha avançat el mitjà esmentat anteriorment, una de les actrius que properament visitarà el programa serà la catalana Úrsula Corberó. Ho farà molt aviat, però encara caldrà esperar una setmana. Concretament, el proper 14 d'octubre visitarà el programa.

Així, Ricard Ustrell entrevistarà Úrsula Corberó, que ja ha passat pels micròfons de 'Que no surti d'aquí', el programa d'actualitat de la ràdio pública. Veurem què és el que explica sobre el seu destacable paper a 'El cuerpo en llamas' de Netflix.