Primer pla de Noemí Galera, directora de l'Academia d''Operación Triunfo'

Sorpresa a 'Operación Triunfo' per la participació d'un actor de TV3

El conegut actor aspira a entrar a l'Acadèmia de Noemí Galera

El retorn d''Operación Triunfo' és un dels més esperats. L'estrena de la dotzena edició del programa és a tocar. Encara que aquesta vegada no tornarà de la mà de RTVE, 'Operación Triunfo 2023' s'estrenarà properament a la plataforma de streaming, Prime Video.

El programa es reprendrà després que la cadena espanyola prescindís de la darrera edició, per l'aparició de la pandèmia de la covid-19. Tal com ja es coneix, el procés de càsting està molt avançat i s'hi han pogut veure diverses cares conegudes.

La sorpresa per a tots els amants del programa va ser la participació del número 9007, Jordi Garreta, el famós actor de TVE que, segons ha apuntat En Blau, ha passat de fase.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Jordi Garreta, un dels aspirants d''OT'

L'intèrpret, natural de Terrassa, és un dels aspirants a participar a la pròxima edició del programa. El seu rostre és conegut per haver participat en les dues darreres temporades de la famosa sèrie 'Cuéntame cómo pasó'. Encara que molts el coneixen per interpretar 'Melero', la realitat és que també se'l coneix per haver participat al musical 'El metge'.

Garreta també compta amb una gran trajectòria com a actor a Catalunya. A més de participar a 'El médico', va formar part de 'Moebius', una sèrie que va estrenar TV3 el 2021. Allà interpretava Rai Torres, un dels personatges principals.

El actor Jordi Garreta interpretando a Rai Torres, en Moebius
Jordi Garreta va interpretar Rai a 'Moebius'. | TV3

Noemí Galera va saber valorar la bona veu de Jordi Garreta

Tot i que per a molts va ser una autèntica sorpresa que es presentés al càsting, la realitat és que no és la primera vegada que el veiem cantar. Tal com ha indicat el mitjà esmentat anteriorment, fa dos anys va publicar un tema amb Gerard Mora anomenat 'Necesito aire'.

Ara, després de passar la primera fase del càsting del programa, Garreta haurà de passar la segona fase si vol entrar a l'Acadèmia. En aquesta, caldrà que prepari 3 cançons, amb l'opció d'acompanyar-se d'alguna base musical, que li permetin passar a la darrera fase.

Aquesta última es realitzarà a la Gala 0. En aquesta, els participants competiran entre ells per entrar a l'Acadèmia i formar part de 'Operación Triunfo'.