Surten a la llum els mals hàbits de Dembelé, lesionat de nou pel seu mal comportament

«No ha vist mai l'alcohol, però no respecta els seus cicles de repòs, no hi ha cap estructura professional al seu voltant»

Dembélé
Surten a la llum els mals hàbits de Dembelé | Cedida

L'excuiner d'Ousmane Dembelé, Mickael Naya, el qual va treballar per al futbolista entre l'agost i el desembre del 2018, ha explicat els mals hàbits del futbolista arran de la darrera lesió que ha patit al bíceps femoral de la cama esquerra.

En declaracions a 'Le Parisien', el xef explica que «Ousmane és un bon noi, però no té la vida entre les seves mans»; viu amb el seu oncle i el seu millor amic, els quals no gosen dir-li res, perquè «són rics i no els importa» res més.

Naya explica que com a cuiner «va intentar organitzar els àpats en funció dels partits, dels seus moments de recuperació i que anava bé...» però llavors l'agent del futbolista el va acomiadar, «com ja havia fet amb els tres anteriors».

Manca d'adaptació i males influències

L'excuiner sentencia el modus vivendi del futbolista, assegurant que porta «una vida xocant. No he vist mai alcohol, però no respecta els seus cicles de recuperació, no hi ha una estructura professional al seu voltant».

D'altra banda, Mickael Naya no descarta un problema d'adaptació i de males influències del seu oncle i amic, ja que quan se sent còmode i entre coneguts, l'Ousmane «és completament diferent. És curiós, obert i educat».

Dembélé
Surten a la llum els mals hàbits de Dembelé | Cedida

Possibles sancions per saltar-se un control mèdic

L'enèsima manca de discplina d'Ousmane Dembelé ha coincidit amb una nova lesió —la setena al club blaugrana—, un fet que ha posat encara més el focus en la manca de professionalitat del futbolista, que tot i les molèsties que patia durant el partit inaugural de la lliga contra l'Athletic Club, no va avisar al club i es va saltar un control mèdic per viatjar a França.

Segons el conveni entre la Lliga de Futbol Professionai l'Associació de Futbolistes, aquesta mena d'indisciplina és considerada com a «molt greu», i pot arribar a comportar sancions de centenars de milers d'euros i la suspensió de sou i feina.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari