Desviaments a la ronda de Dalt aquest cap de setmana per treballs a la via

Les actuacions en l'asfaltat afectaran la circulació de vehicles durant 24 hores
Desviaments a la ronda de Dalt  per tasques de pavimentació durant aquest cap de setmana | CatalunyaDiari.cat

Les tasques de pavimentació a la ronda de Dalt de Barcelona durant aquest cap de setmana provocaran desviaments i afectacions a la circulació de vehicles, segons un comunicat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. És la segona i última actuació que es farà aquest estiu per renovar l'asfaltat de les rondes de la ciutat.

 

Les obres començaran a partir de les 15.00 hores del dissabte 17 d'agost i tindran una durada de 24 hores, de manera que la circulació no tornarà a la normalitat fins a les 15.00 hores del diumenge 18. A més, afectaran la ronda de Dalt (B-20), una de les vies principals de la ciutat, entre les sortides i incorporacions 7 i 9 en ambdós sentits

 

La circulació es veurà afectada entre les rotondes de Bellesguard i Can Caralleu

El tram entre la sortida 9 de Sarrià i la incorporació 8 de Via Augusta, sentit Besòs, quedarà afectat per les obres i el trànsit es desviarà per la calçada lateral. Mentre durin les tasques de pavimentació, es tallarà l'accés des dels Túnels de Vallvidrera a la ronda de Dalt i el trànsit es desviarà a la Plaça Borràs.

Les obres de la Ronda de Dalt
La circulació es veurà afectada entre les rotondes de Bellesguard i Can Caralleu | Àrea Metropolitana de Barcelona

 

Pel que fa al sentit Llobregat, l'accés des dels Túnels també romandrà tancat i el trànsit es desviarà per la calçada lateral entre la sortida 7 de Sant Gervasi i la incorporació 9 de Sarrià. La circulació també es veurà afectada entre les rotondes de Bellesguard i Can Caralleu en ambdós sentits i amb la desviació del trànsit per la calçada lateral.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari