Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge primer pla de Sara Loscos

Tots els secrets de Sara Loscos, la substituta d'Helena Garcia Melero a TV3

Sara Loscos és una coneguda cara de la cadena catalana

Helena Garcia Melero és una estimada presentadora de TV3que condueix el 'Tot es mou' de dilluns a divendres. Cada dia, la presentadora i els seus col·laboradors analitzen i fan un debat sobre diferents qüestions de l'actualitat social, econòmica i cultural.

També en formen part de la plantilla periodistes especialitzats com Carles Quílez, Rebeca Carranco, Míriam de Saint Germain i Tura Soler. En la secció d'alimentació gaudim de la presència de Carme Ruscalleda i de la xef Maria Nicolau, entre altres.

Helena Garcia Melero no apareix al plató del 'Tot es mou'

El passat 30 de juny, Helena Garcia Melero va sorprendre l'audiència del 'Tot es mou' amb la seva absència. No obstant això, aviat vam saber que la presentadora s'havia agafat uns dies de vacances i que tornarà per tancar la temporada el pròxim 21 de juliol.

Melero ja té substituta, es tracta d'una persona capaç de conduir amb professionalitat l'espai televisiu. Estem parlant de Sara Loscos, una cara molt coneguda de TV3. A continuació us revelem alguns detalls de la seva vida.

Sara Loscos ha participat en programes mítics de TV3

Sara Loscos està casada amb un altre gran periodista català. Es tracta de Jordi Graupera, un personatge mediàtic i filòsof amb qui ha format ja una família. Amb ell té tres fills; l'Aurèlia, la Francesa i el Fèlix. Les dues filles grans són nascudes als Estats Units, mentre que el petit de casa ja és nascut a Barcelona.

Amb 42 anys, Sara Loscos té una llarga vida professional. De fet, és molt coneguda pel seu paper a l'exitosa sèrie de TV3'Temps de silenci'. El seu personatge era el de Núria Ribalta, una advocada rebel que lluita contra el franquisme.

Sara Loscos en la serie 'Temps de silenci' de TV3
Sara Loscos interpretava a Núria Ribalta a la sèrie de TVE 'Temps de silenci'. | YouTube

També va presentar el programa de TV3'Loops', un espai on es revelaven curiositats sobre el món de la música així com la seva relació amb altres formes d'art i entreteniment.

Sara Loscos agafa el relleu a Helena Garcia Melero

Sara Loscos no és la primera vegada que substitueix a Helena Garcia Melero, de fet ha sigut la presentadora del 'Tot es mou' els últims estius, quan la periodista Melero s'havia agafat uns dies de vacances per anar amb la seva família a Cadaqués.

A més, l'actriu i periodista forma part de la plantilla del 'Tot es mou' des de 2021, això sí, sempre darrere de la pantalla i com a part de l'equip de redacció.