MINUT A MINUT

👉 Totes les reaccions a la sentència del procés

ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

El nutricionista Carlos Ríos recomana set productes de Lidl per ser saludables

L'andalús és el creador del moviment 'Realfooding' i aconsella fugir dels ultra processats
Lidl aposta cada vegada més per aliments saludables | Lidl

 

El nutricionista Carlos Ríos, creador del moviment 'Realfooding', s'ha convertit en tota una referència en el món de l'alimentació. Gràcies a les seves diàries publicacions a les xarxes socials, el jove andalús ha aconseguit conscienciar sobre la necessitat de consumir aliments considerats com 'menjar real' i fugir dels ultra processats que tantes i tantes malalties generen amb el pas del temps.

 

Però, més enllà d'una tasca purament informativa, el que Ríos fa és anar als supermercats, conèixer i investigar sobre els productes que venen i, llavors, recomanar-los o descartar-los per tal de guiar els seus seguidors en el camí cap a una bona alimentació.

 

No és estrany veure vídeos del nutricionista en diferents supermercats, sigui la marca que sigui, buscant els aliments més reals possible. En aquest sentit, recentment ho ha fet amb Lidl i ha elaborat una llista d'alguns dels millors productes que es poden comprar en aquesta cadena alemanya.

 

 

Salsa de tomàquet fregida Bio

En primer lloc, Ríos ha destacat el pot de vidre de tomata fregida de la marca Bio de Lidl. Una de les principals característiques que diferencien aquesta salsa de tomàquet de la resta és que està elaborada amb oli d'oliva verge extra i que el seu índex de sucre és molt més inferior que la resta de preparats de tomàquet.

 

Lidl té una opció de tomata fregida bio | Lidl
 

 

Els pistatxos

Els pistatxos en bossa és una altra bona opció, ja que no estan fregits ni contenen sal. Precisament la secció de fruits secs de Lidl és una de les que més destaca Ríos perquè, a més d'oferir opcions saludables, posa a disposició dels clients fruits secs que en altres superfícies no es troben, com és el cas de les nous pecanes. 

 

Els pistatxos de Lidl són naturals i sense sal | Lidl  

 

Fruits del bosc congelats

Els fruits del bosc congelats també són una bona opció per a afegir a la llista de la compra. En aquesta època de calor, a més a més, es converteixen en una boníssima opció per a elaborar gelats saludables només amb fruita o la beguda vegetal que més agradi al consumidor.

Els fruits del bosc congelats són una bona opció per a fer gelats a l'estiu | Lidl
 

 

El guacamole

El guacamole, amb fins a un 95% d'alvocat, és també una bona opció, ja que s'allunya de les mesures exagerades de sucre i dona a aquesta fruita el protagonisme que es mereix en aquesta recepta.

 

El guacamole de Lidl té fins a un 95% d'alvocat | Lidl

 

Pa de sègol integral

El pa de sègol integral també es pot afegir sense cap mena de dubte a la cistella de compra. Tal com explica el nutricionista, el primer ingredient és la farina de sègol integral, element que el fa naturalment saludable.

 

El primer ingredient del pa de sègol de Lidl és la farina integral | Lidl  

 

Els cogombres dolços

Els cogombres dolços de la marca Lidl també poden ser una bona elecció, ja que, a diferència de la resta, no tenen potenciadors del sabor i només es conserven amb vinagre i diverses espècies.

 

Els cogombres de Lidl no tenen potenciadors del sabor | Lidl

 

Beguda vegetal de soja

Finalment, Ríos ha destacat la beguda vegetal de soja com una bona opció perquè no té sucres afegits i la soja destaca com a ingredient principal.

La beguda vegetal de soja de Lidl no conté sucres afegits | Lidl

 

També et pot interessar...

Comentaris