Belén Esteban, amb un peu fora del plató de ‘Sálvame’

És possible que la col·laboradora més popular de Telecinco entri a formar part de la plantilla del programa ‘Viva la Vida’ presentat per Emma García
Belén Esteban podria entrar a formar part d'un altre plató de televisió de Telecinco | CATALUNYADIARI

 

Després d’haver estat protagonista d’una de les bodes més seguides d’aquest any, ara Belén Esteban s’enfronta a un possible canvi laboral. Sembla que ‘Sálvame’, el programa on Esteban ha estat treballant durant 10 anys, està pensant a traslladar-la a un altre plató de Telecinco per tal d’augmentar el seu índex d’audiència i popularitat.

 

Belén Esteban podria no tornar a col·laborar a ‘Sálvame’

Tal com ha explicat ‘Ecoteuve’, el més probable és que no tornem a veure a Belén Esteban en el plató presentat per Jorge Javier Vázquez. Paolo Vasile, productor cinematogràfic de Telecinco, està planificant el nou rumb que prendrà el futur de Belén Esteban com a col·laboradora televisiva.

 

L’espai que donaria la benvinguda a l’exparella de Jesulín de Ubrique seria el programa de ‘Viva la Vida’, un fet que suposaria que entrés a formar part de la plantilla que acompanya Emma García cada cap de setmana. Tot i que la notícia pugui sorprendre, no és el primer canvi de col·laboradors realitzat a ‘Sálvame’.

 

El programa d'Emma García donaria la benvinguda a la Esteban després de les vacances  | TELECINCO

 

Com és sabut, mesos enrere Carmen Borrego i la seva germana Terelu Campos van prendre la decisió d’abandonar l’espai de ‘Sálvame’ per traslladar-se a ‘Viva la Vida’. La data de comiat de Belén Esteban està pensada per a després que aquesta torni de les seves vacances d’estiu.

 

A més a més, aprofitant el desè aniversari de l’emissió del programa de Jorge Javier Vázquez, els organitzadors de ‘Sálvame’ voldrien fer públic aquest trasllat a tots els seus seguidors, com si fos la sorpresa de l’any. Si bé és cert que aquest canvi pot ser positiu per a Belén Esteban, també hi ha una cara menys favorable, com és el fet d'haver de conviure amb dues de les seves grans enemistats: Isabel Rábago i Diego Arrabal, ambdós col·laboradors de ‘Viva la Vida’.

 

Diego Arrabal, un dels col·laboradors a 'Viva la Vida', és un dels enemics de Belén Esteban  | TELECINCO

 

 

També et pot interessar...