Chelo García Cortés afectada per les fortes pluges de Barcelona

La col·laboradora de 'Sálvame' critica la situació que viu Castelldefels cada cop que hi ha una forta tempesta

Chelo García-Cortés continua d'ensurt en ensurt, des del seu regrés a Espanya tot són males notícies per la periodista. L'exconcursant de 'Supervivientes' encara s'està recuperant de la caiguda que va tenir al plató de 'Sálvame' per la qual va haver de rebre 28 punts de sutura.

El fort ruixat afecta la residència de Chelo García-Cortés i Marta Roca

Un nou capítol de les desgràcies de Chelo ha començat, i és que la matinada del 12 d'agost a Catalunya va caure un impressionant aiguat, acompanyat d'una forta tempesta que ha causat diverses destrosses.  La periodista i la seva parella, Marta Roca, que resideixen a Castelldefels, han viscut en primera persona tot el que la forta tempesta va causar amb els conseqüents danys que va provocar.

Chelo i Marta Roca
Chelo i Marta pateixen les destrosses del ruixat | CatalunyaDiari.cat

La col·laboradora de 'Sálvame', que encara té problemes de mobilitat a causa de la seva caiguda, va denunciar públicament el mal estat dels carrers després de la tempesta, motiu que li impedeix desplaçar-se amb facilitat. Chelo García Cortés ha penjat un vídeo i algunes imatges de la situació al seu compte d'Instagram. A més de les imatges nocturnes de l'aiguat, Chelo i Marta han sortit amb el cotxe i han gravat imatges del matí on el panorama era certament caòtic.

Chelo García Cortés molesta amb la situació de la seva localitat

No és la primera vegada que la periodista ha denunciat el mal estat dels carrers i dels passejos de Castelldefels, la localitat pròxima a Barcelona en la qual resideix al costat de la seva esposa. Amb aquest contingut audiovisual que ha penjat a les xarxes, Chelo tracta de donar un nou toc d'atenció a les autoritats del municipi barceloní perquè arreglin al més aviat possible els desperfectes i posin les mesures necessàries perquè no torni a succeir.

També et pot interessar...