Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Comedias románticas para ver en Netflix con tu pareja

Les comèdies romàntiques més recomanables que hi ha a Netflix

Et revelem quins són els 15 títols més interessants de la plataforma per passar una estona ben agradable en parella o per si, simplement, t'encanta aquest gènere

Comedias románticas para ver en Netflix con tu pareja
El llargmetratge '(500) Days of Summer', un dels preferits dels usuaris de Netflix

 

Netflix ha contribuït a revolucionar la manera de consumir cinema de la gent, i dins del gran repertori de produccions que podem trobar al seu catàleg hi destaquen diverses pel·lícules que t'ajudaran a riure d'allò més i a entendrir-te amb històries plenes de romanticisme. Des de musicals fins a joies clàssiques del món del setè art, passant per produccions d'animació, la plataforma té comèdies romàntiques de tota mena per a tots els gustos. 

Aquestes cintes que no et pots perdre t'ajudaran a gaudir d'una nit romàntica en parella, d'una vetllada agradable en solitari o de qualsevol altra situació que se't presenti. Tot a punt? Doncs segueix llegint i descobriràs el recull de les 15 comèdies romàntiques més recomanables que trobaràs a Netflix.

Les millors comèdies romàntiques que trobaràs al catàleg de Netflix

Mira de trobar un racó ben confortable al sofà, agafa les crispetes i, si ets de les persones que tenen tendència a emocionar-se fàcilment, prepara els mocadors: tot i que amb aquests títols segur que riuràs, podria ser que també acabessis plorant.

15. '27 Dresses', del 2008

La Jane és una dona que articula tota la seva existència al voltant de la feina. Passa moltes hores del dia dedicades a la seva professió, a banda de passar-ne també moltes pensant en el seu cap, en George, un home que li té el cor robat —tot i que no ho sap ningú. La protagonista de la història consagra bona part del seu temps a contribuir a l'organització dels casaments de diferents parelles.

Curiosament, a cadascun d'aquests casaments la dona sempre acaba fent el paper de dama d'honor i, per recordar-ho, guarda amb molt de compte tots els vestits de cadascuna d'aquestes cerimònies: un total de 27.

Ara bé, la seva existència plena d'ordre trontolla i es posa de cap per avall per culpa de la irrupció de la Tess, la seva germana petita, i a causa d'un esdeveniment que també resultarà important: el fet de conèixer un periodista anomenat Kevin que sent una atracció per la Jane i que, finalment, farà públic el tresor secret més ben conservat de la dona: la gran quantitat de vestits que col·lecciona. Les coses es torcen encara més en el moment en què s'adona que el seu amor secret podria estar implicat en una història sentimental amb la seva pròpia germana.

 

14. 'No Strings Attached', del 2011

La pel·lícula ens explica la història de dos amics, l'Emma i l'Adam, que  es van conèixer en uns campaments estiuencs quan eren petits. Amb el temps, però, cadascun fa la seva i va pel seu camí, i finalment s'acaben distanciant. Això no obstant, més endavant els seus camins es creuen de nou: ara, l'Emma treballa com a metgessa en un centre hospitalari i l'Adam escriu, fa guions i també participa en l'elaboració d'un programa televisiu.

Un bon dia, però, l'Adam s'assabenta que el seu propi pare manté un vincle sentimental amb la dona que va ser parella seva, i per això es proposa sortir per beure i oblidar els maldecaps. Passa una nit sencera bevent en diferents bars, i finalment s'acaba despertant l'endemà a casa de la seva amiga Emma. Ara bé, no recorda exactament de quina manera hi va arribar.

A partir d'aleshores, tots dos resolen transformar  el vincle que tenen en un lligam físic i prou, però quan ja fa un temps que dura aquesta situació n'hi ha un que comença a sentir alguna cosa més forta. En aquest moment, les coses deixen de ser fàcils.

 

13. 'La proposta', del 2009

En aquest recull de  comèdies romàntiques disponibles al catàleg de Netflix, no podia faltar-hi aquesta cinta en què se'ns mostra la relació de dos personatges, l'Andrew i la Margaret, encarnats pels coneguts intèrprets Ryan Reynolds i Sandra Bullock. La Margaret treballa com a cap d'edició i ha aconseguit triomfar a nivell laboral, però els seus col·legues la detesten. Un dels membres del seu equip és l'Andrew, que li fa d'assistent executiu i que s'eslloma treballant per arribar a ser editor algun dia, tot i que la cap d'edició no valora gens els esforços que fa.

Les coses es compliquen per a la Margaret, però, per culpa del seu visat, que caduca. Quan veu que és possible que la deportin, li demana al seu assistent executiu que contregui matrimoni amb ella, per tal de poder seguir residint al lloc on es troba. Tot i que és un matrimoni de conveniència, des del departament d'immigració posen en marxa una investigació per assegurar-se que no estiguin casats pels papers, i tots dos s'hauran de posar a la pell d'una parella feliçment enamorada.

 

12. 'Amor, boig i estúpid', del 2011

Aquesta cinta compta amb la participació d'un mestre de les comèdies, Steve Carell, que ens garanteix que ens ho passarem d'allò més bé. El llargmetratge, en concret, ens mostra la història d'una parella que fa més de vint anys que està casada: l'Emily i en Cal. Tot els va bé fins que, de sobte, en Cal s'assabenta del fet que la seva esposa li ha sigut infidel amb un altre home. Aleshores, marxa de la casa on viuen tots dos i, de manera totalment visceral, resol modificar la seva aparença i la seva personalitat del tot, per tal d'aconseguir conèixer més dones i poder treure's del cap la seva. A mesura que van passant les setmanes i els mesos i que va coneixent dones, però, en Cal veu que no pot fer-la marxar del seu cap.

 

11. 'Just Friends', del 2005

'Just Friends' és, dins del catàleg de Netflix, una de les produccions que la gent coneix menys. La cinta mostra la història d'en Chris Brander, un noi estudiant que pateix marginació i que des de sempre ha estimat la Jamie Palamino, que és una amiga seva. Quan reuneix el coratge necessari, el noi li demana si vol sortir amb ell, però la noia no té ganes de dur aquest  vincle d'amistat cap a una altra etapa.

En Chris, en aquest moment, sent una gran humiliació i, per això, decideix marxar a la ciutat de Los Angeles. Allà, un temps després, acabarà esdevenint un empresari musical d'allò més atractiu. Finalment, diversos esdeveniments que no estaven planificats faran que acabi retornant al seu municipi de la infància i allà trobarà la seva antiga enamorada, que ara sent un gran penediment per haver-lo rebutjat en un passat.

 

10. 'Set It Up', del 2018

'Set It Up' és una cinta originària de la plataforma Netflix, i ens narra la història d'un parell d'assistents, joves, que resideixen a Nova York i s'empesquen una estratègia per tenir les coses menys complicades a nivell laboral: decideixen embolicar els seus caps respectius, que són dues persones totalment enganxades a la feina. Ara bé, cap dels dos és conscient que mentre miren de posar en funcionament el seu pla pensat al detall podria ser que, finalment, qui s'emboliqués no fossin precisament els seus caps sinó ells.

 

9. 'Nappily Ever After', del 2018

Es tracta d'un altre llargmetratge de Netflix amb elements romàntics i de comèdia que, en aquest cas, ens mostra la Violet Jones, una persona que està totalment decidida a viure una existència dominada per la perfecció però també per la superficialitat. Consta de totes les coses que ella creia indispensables per viure una existència amb total perfecció: unes amistats immillorables, una bona carrera i una parella que també ha aconseguit tenir una bona carrera. De mica en mica, però, la Violet veurà com els seus fonaments vitals trontollen, i  haurà de mirar més cap endins.

 

8. 'Kiki, el amor se hace', del 2016

Dins d'aquest recull de produccions hem de fer referència també a les cintes espanyoles, com aquesta tan calenta i dolça alhora. A 'Kiki, el amor se hace', diversos personatges ben peculiars ens presenten les fantasies que tenen tant a nivell sexual com amorós. Per mitjà d'un total de cinc relats que alhora resulten divertidíssims i d'allò més profunds, ens adonem que les complexitats de les intimitats i dels sentiments amorosos poden arribar a nivells insospitats.

 

7. 'Wall-e', del 2008

Dins de l'univers de les pel·lícules animades hi ha també diverses comèdies romàntiques molt i molt recomanables. L'acció se situa en un temps futur, en un moment en què les persones se senten forçades a deixar la Terra per culpa de la quantitat excessiva d'escombraries que hi han amuntegat. En Wall-e és un robot programat per recollir les escombraries que viu a la Terra i que ben sovint s'endú cap a casa seva les coses que li semblen fascinants.

En un moment donat, però, una nau espacial decideix enviar a la Terra l'Eva, una sonda que està programada per aconseguir trobar vida orgànica al planeta blau. El robot Wall-e està boig per l'Eva i, per això, li porta una planta viva:  aquest fet marcarà l'inici d'una història d'allò més entranyable.

 

6. 'To All the Boys I Loved Before', del 2018

Dins d'aquest recull, es tracta de la primera producció amb tocs romàntics i de comèdia que està pensada específicament per als adolescents. La protagonista de la història és la Lara Jean, una noia que sempre ha redactat cartes a les persones que ha estimat però que se les ha quedat per a ella i no les ha compartit mai amb els seus destinataris.

Ara bé, un bon dia una persona decideix prendre-li les cartes i fer-les arribar a tots els seus destinataris, és a dir, als amors que la Lara ha tingut al llarg de la seva existència —també la parella de la seva pròpia germana. En aquest moment,  la seva realitat es trastocarà i es veurà envoltada de vergonyes i desordre

 

5. 'Romeo + Juliet', de 1996

Una cinta que possiblement té més tocs dramàtics que no pas còmics i que ens mostra la història coneguda per tots de Romeu i Julieta però en un temps modern, al municipi anomenat Verona Beach. En aquest indret, hi ha dues famílies rivals, els Capuleto i els Montesco, que no podran fer res per evitar que el fill de l'una i la filla de l'altra s'acabin enamorant, amb un resultat terrible.

 

4. 'Pretty Woman', de 1990

Es tracta, sense cap mena de dubte, d'una de les comèdies romàntiques més populars, que ens ha deixat diverses escenes totalment notables. La pel·lícula, en concret, ens mostra la història d'un home anomenat Edward, que té una gran fortuna i es dedica a fer negocis gràcies a la venda d'empreses que primer ha administrat.  Durant una estada a Los Angeles per feina, l'home sent una gran solitud i, per això, recorre als serveis d'una prostituta anomenada Vivian que, amb la seva personalitat singular, li robarà el cor. 

 

3. 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind, del 2004

Amb un estil totalment 'indie', aquesta comèdia romàntica ens parla d'un home anomenat Joel, que s'assabenta que la Clementine, la dona que havia estat la seva parella, el vol  oblidar a través d'un tractament del psiquiatra. Com que això fa que senti una gran frustració, l'home creu que serà bona idea si ell també va al psiquiatra per rebre aquesta mena de tractament. Ara bé, les coses seran ben complicades: els camins de la Clementine i en Joel es tornaran a creuar i, per això, tots dos veuran trastocar-se tant el seu dia a dia com els records que tenien ganes d'eliminar.

 

2. 'La La Land', del 2016

'La La Land' ha estat un dels grans èxits musicals i del cinema d'aquests darrers anys. Aquesta cinta, en concret, ens ensenya la relació amorosa entre el Sebastian i la Mia: el noi és un músic de jazz que intenta fer-se un lloc, fer realitat els somnis que té a nivell laboral i tirar endavant a la complicada Los Angeles, i la Mia és una noia que aspira a ser intèrpret. Aquesta exitosa cinta musical és una comèdia romàntica que ens mostra, dins del dia a dia,  la relació d'equilibri que s'intenta establir entre la carrera professional i els vincles amorosos.

 

1. '(500) Days of Summer', del 2009

En darrer lloc, trobem la comèdia romàntica que ocupa la primera posició del recull: '(500) Days of Summer'. La pel·lícula ens mostra la història d'en Tom, un home que vol ser arquitecte i que, mentrestant, treballa escrivint targetes de felicitació per tal de guanyar-se les garrofes. Ara bé, un bon dia l'home coneix la secretària nova del seu cap, una noia anomenada Summer. Tot i que en Tom se n'enamora del tot,  la noia no té fe gaire en les històries romàntiques ni tampoc en els contes de fades.

També et pot interessar...