Dani Mateo, sortint dels jutgats, agost del 2019

Dani Mateo explica en directe la greu malaltia que pateix el seu germà

El presentador ha compartit un succés que va viure a l’hospital

Dani Mateo té un humor irònic que de vegades desconcerta bastant l’audiència, ja que no acaba de captar les bromes del presentador de ‘Zapeando’, però en el darrer programa de la Sexta, ha explicat una història personal que podria ser una de les pitjors de la seva vida. I és que l’humorista ha explicat que el seu germà té la malaltia de Crohn, una afecció per la qual parts del tub digestiu s’inflamen.

El germà va patir el pitjor brot de tots

Aquest tema és bastant delicat, a priori, ja que el germà de Dani Mateo va estar a punt de morir i el català ara ha recordat l’època en la qual va estar ingressat per un brot de la malaltia. Segons ha explicat el presentador, van ser moltes nits a l’hospital i, com que els seus pares estaven cansats, van trucar-li perquè es quedés ell amb el seu germà, tanmateix, va quedar-se adormit.

Dani Mateo ha confessat que aquella nit el seu germà va patir un brot molt fort, el pitjor de tots, i no va adonar-se’n perquè estava completament adormit. Recordant el mal tràngol que va haver de patir el seu germà, el presentador ha explicat: «La persona que estava al llit del costat del meu germà, i que estava tan malament com ell,  va haver d’arrossegar-se per arribar al timbre i trucar al personal de l’hospital».

La història no acaba aquí, però, ja que aquest moment tan delicat i incòmode alhora ha culminat quan Dani Mateo ha admès què va dir en despertar per tot el rebombori dels metges, que s’emportaven el seu germà a quiròfan: «El meu germà gairebé mort, jo dormint, van arribar tots els metges i, quan el baixaven a quiròfan, vaig obrir un ull i els vaig demanar que no fessin tant de soroll».

També et pot interessar...