La parella ja programa sortides amb les sees respectives famílies

La foto de Malú i Albert Rivera que dispara tots els rumors

La parella ha estat enxampada sortint d'un centre comercial amb cara de pocs amics

Fa gairebé un mes que Albert Rivera i Malú van confirmar el seu embaràs a les xarxes socials.La parella continua esquivant els mitjans de comunicació i tracten de portar una vida normal i íntima.

  

  

La vida de la parella s'ha convertit en un  atractiu per tots els mitjans de comunicació, motiu pel qual la gran majoria d'ells ha desxifrat el seu lloc de residència a Madrid. Durant aquests dies, en nombroses ocasions, alguns reporters han intentat captar alguna imatge de la parella, fet que podria enfadar a Malú i també a Albert Rivera, que sempre han manifestat que volen tenir una vida íntima.

Males cares de la parella de moda

El día abans de la nit de Nadal, la revista 'Hola' va mostrar unes imatges de la parella captades en un centre comercial proper a la seva casa.  La curiositat de la imatge és la cara que porten tots dos, amb uns rostres molt decaiguts i amb cara de pocs amics.  L'expolític català i la cantant haurien estat esmorzant en un local dins del centre comercial, i segon indiquen algunes fonts, sembla que la parella no va sortir molt satisfeta de l'esmorzar.

  

  

A partir d'aquesta imatge han crescut molts rumors, bé podria ser que el menjar els hagi provocat aquest malestar, tal com indiquen molts, o potser la parella sortia del centre comercial després d'una discussió. La veritat és que l'actitud de Malú quan veu les càmeres al voltant no és massa bona, però quedarà el dubte de saber si la cantant va canviar el seu rostre a causa de la presència dels fotògrafs o no.
 

També et pot interessar...