Fotomuntatge primer pla d'Eduard Fernández amb el cabell curt i la seva filla Greta Fernández am brillos a la cara

Greta, filla d'Eduard Fernández, enxampada amb un famosíssim actor: parella sorpresa

Surten les imatges de l'actriu Greta Fernández amb un actor molt conegut

Eduard Fernández és un mític actor català que ha format part de grans produccions audiovisuals com 'Pa negre', 'La piel que habito' o 'Mientras dure la guerra', entre altres.

Gràcies al seu gran talent en la pantalla i a l'escenari, s'ha endut a casa  tres premis Goya i dos de Gaudí  i sembla que la seva filla vol seguir els seus passos.

Els tests s'assemblen a les olles 

Greta Fernández forma part del món de la interpretació des de ben jove i té una trajectòria professional ben sòlida als seus  28 anys.

La filla d'Eduard Fernández s'està consolidant com una de les actrius revelació  del país, interpretant papers importants en pel·lícules com 'Elisa y Marcela', 'La hija de un ladrón' o 'Unicornios'.

Ara bé, sembla que en el camp amorós també té les coses bastant consolidades, i ho està fent al costat d'un altre gran actor que fins fa res estava al centre d'atenció a causa de la seva ruptura mediàtica.

Greta Fernández i Miguel Bernardeau: enxampats

Aquest  dimecres, la revista Diez Minutos ha posat en portada una imatge de l'actriu  Greta Fernández amb Miguel Bernardeau.

Fa anys que es coneixen i sembla que aquest estiu, l'actor valencià ha volgut passar-lo al costat de la catalana a Eivissa.

Tal com ha informat la mateixa revista, els dos actors tenien una actitud de molta complicitat i això fa pensar que podria ser una de les grans parelles d'aquest estiu.

La ruptura amb Aitana

Miguel Bernardeau fins fa no gaire, tenia parella. Havia estat sortint amb una altra catalana, en aquest cas era la cantant Aitana, coneguda pel seu pas per 'Operación Triunfo' i posteriorment per la música que ha anat traient.

Una relació que va acabar a finals de 2022, justament el dia de l'estrena de 'La Última', una sèrie que la parella havia fet conjuntament. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Lluny, però no massa

Ara Aitana ha passat pàgina i està gaudint amb la seva nova parella, Sebastián Yatra, uns dies a les Illes Pitiüses. Al mateix temps, el seu ex Miguel Bernardeau no està gaire lluny ni mal acompanyat, ja que ha sigut vist amb Greta Fernández i uns amics a Eivissa.

Serà aquest el començament d'una nova història d'amor? Pel que sabem, la Greta i el Miguel comparteixen gustos i aficions, així que no podem descartar aquesta possible aventura.