Una infidelitat, possible causa de la ruptura entre Makoke i Tony Spina

La col·laboradora Carolina Sobe va explicar a ‘Viva la vida’ que l’italià hauria enganyat diverses vegades a l’exdona de Kiko Matamoros amb la mateixa noia

Makoke i Tony Spina caminant per Madrid el 12 de novembre de 2019
Una infidelitat, possible causa de la ruptura entre Makoke i Tony Spina | CatalunyaDiari

El passat dissabte, 21 de desembre, saltaven totes les alarmes en fer-se públic que Makoke i Tony Spina havien decidit posar punt final a la seva relació. Una decisió que va sorprendre tothom, si bé la parella sempre s’havia mostrat d’allò més discreta en relació amb la seva intimitat.

I, si bé les primeres informacions apuntaven que la decisió l’hauria pres la model, el cert és que ara s’ha fet públic que la història podria no haver anat així.

Tony Spina hauria estat infidel a Makoke

Ha estat Carolina Sobe l’encarregada de soltar la bomba, i ho ha fet al plató de ‘Viva la vida’. En aquest sentit, la col·laboradora ha explicat que la veritable causa de la separació de Makoke i Spina hauria estat una infidelitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Makoke (@makoke_) el

Segons ha fet patent, l’italià hauria enganyat en diverses ocasions a la seva parella, mantenint relacions amb una jove amb qui la mateixa Makoke va «coincidir en un aniversari». De fet, la mateixa Carolina va ser qui va veure «moviments sospitosos» entre Tony Spina i la seva presumpta amant.

«Vaig preguntar i... Mare meva!», eren les paraules que la col·laboradora escollia per concloure la seva intervenció.

 

Makoke no en sabia res

Però la història no acaba aquí, ja que Carolina Sobe ho va explicar tot sense que la principal damnificada tingués coneixement dels fets. És a dir, que Makoke se n’estava assabentant gràcies al programa.

La col·laboradora es va voler justificar explicant que no havia dit res abans perquè volia que fos la mateixa model qui decidís sobre el futur de la seva relació. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari