Andrés Iniesta i Anna Ortiz.

Iniesta publica la primera foto de la seva filla Olympia: tothom es fixa en el mateix

Andrés Iniesta i Anna Ortiz acaben de ser pares de la seva cinquena criatura: ara en pengen la primera foto

Andrés Iniesta està d'enhorabona. És normal, acaba de tornar a ser pare. I per cinquena vegada (!), quelcom que no pot dir tothom. Iniesta i la catalana Anna Ortiz van ser pares novament el passat cap de setmana i el futbolista està il·lusionadíssim. 

Iniesta no és home d'Instagram, però aquests dies ha volgut publicar-ho tot sobre la seva filla, l'Olympia. Primer va penjar una fotografia on se'l podia veure a ell i Anna Ortiz en una instantània preciosa, després una altra on anunciava que havien estat pares i ara, finalment, ja ha penjat la primera foto de la petita. 

La foto: un detall que crida l'atenció 

L'Olympia ja és aquí a Can Iniesta (a Kobe, Japó) estan d'enhorabona. El futbolista ha volgut penjar una fotografia a la xarxa on es pot veure junts els seus cinc fills. Tots al voltant de la nva perla de casa, l'Olympia. Aquí teniu la foto. 

Però molts, enlloc de fixar-se en la nena, s'han fixat amb la samarreta que porta el fill d'Iniesta, en Paolo. Una samarreta del Barça, quelcom que deixa clar que a casa no s'han oblidat de l'amor pel club blaugrana que sent el manxec. 

De fet, les xarxes socials s'han omplert de comentaris com «torna al Barça», «Iniesta & Barca», «5 culers ja està prou bé» o «Barça, Barça, Barça». 

Això sí, cal destacar que han estat molts els qui han felicitat Iniesta i la catalana Anna Ortiz per la seva nova (i recent) paternitat. 

I de moment, al Japó 

I és que sembla que Andrés Iniesta encara no es vol retirar. El manxec estira la seva carrera futbolística com un xiclet i encara no vol penjar les botes. Va arribar al Vissel Kobe japonès el 2018 i sembla que hi està d'allò més bé. 

No té plans (de moment) de penjar les botes i —al contrari dels seus excompanys Puyol, Xavi i Piqué— seguirà jugant a futbol fins que el cos li digui prou. Bravo, Andrés!
 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!