Jesús Vázquez, picat per una medusa a Formentera

El presentador està gaudint d'unes vacances a Formentera
El presentador està gaudint d'uns dies de desconnexió a Formentera | Instagram (@jvazquezoficial)

 

El presentador de televisió, Jesús Vázquez, està gaudint cada segon d'aquestes vacances d'estiu i ho fa ben a prop del mar. El gallec ha demostrat ser un gran 'fan' de la platja i de l'aigua i, tal com ha deixat veure al seu perfil d'Instagram, no té gens de por en amenitzar els dies al mar amb diverses activitats que es poden fer a dins l'aigua com anar amb 'seabob', una activitat que s'ha posat molt de moda aquest estiu.

 

 

Picat per una medusa

Jesús també ha fet pàdel surf per Eivissa i ha anat amb vaixell, una activitat que ha tornat a repetir durant aquests dies que està descansa a Formentera. El presentador fa més de deu dies que està instal·lat a les Balears on està gaudint al màxim de l'estiu. Tot anava de meravella fins que ahir, Jesús va compartir amb els seus seguidors que una medusa li havia agafat 'massa afecte' tot deixant-li una bona picada.

 

 

La medusa li ha deixat una bona marca i aquestes picades acostumen a fer molt de mal quelcom que ha comportat que els seguidors de Jesús enviessin tot de missatges solidaritzant-se amb el presentador i donant-li tot un seguit de remeis casolans. Ara però, segons indiquen els metges, el millor que podria fer Vázquez és netejar bé la zona amb aigua salada i aplicar una bona pomada amb cortisona, per calmar el dolor, a més de tapar la ferida. 

 

També et pot interessar...