El model Logan Sampedro, de 'Supervivientes', víctima d'un dron a Eivissa

Ha estat hospitalitzat d'urgència per culpa d'un fort traumatisme ocular provocat per l'impacte
Logan Sampedro ha rebut l'impacte d'un dron i el diagnòstic no sembla favorable   | Instagram | @logansampedro

 

El conegut model que va estar a punt de guanyar el penúltim 'reality' de 'Supervivientes' en un cara a cara amb Sofia Suescun passa per un mal moment. Tot li anava sobre rodes després de saltar al panorama mediàtic gràcies a Telecinco, però el 'surfer' de barba atractiva ha patit un accident en una visita a Eivissa que podria marcar-lo per sempre.

 

Sampedro, Mister Global Espanya 2017, ha seguit la seva carrera com a model i 'influencer' aconseguint reunir tot un seguici de seguidores fidels, ara molt preocupades. Logan patia l'impacte d'un dron, que li provocava un fort traumatisme ocular pel qual ingressava d'urgència a l'hospital de Can Misses, a Eivissa. 

 

Males notícies per al model

 

 

Un cop a Madrid, el model ha visitat un oftalmòleg. «No he tingut bones notícies, però no puc entrar en detalls. Temps de reposar i replantejar-se tot. No em deixen estar molta estona amb el mòbil. Us deixo foto del fatídic dia», escrivia a Instagram, en un missatge no gaire esperançador, tot i acompanyar-lo d'una fotografia enèrgica. El diagnòstic no pinta bé per a Logan, que viu en gran part de la seva imatge, però caldrà esperar si el model dona bones notícies pròximament. 

 

També et pot interessar...