Pastora Soler revela que està embarassada d'una nena

La cantant ha aprofitat les xarxes socials per donar la notícia
Pastora Soler ha revelat el sexe del bebè | INSTAGRAM

 

La cantant Pastora Soler revelava fa uns dies per sorpresa enmig d’un concert que estava embarassada del seu segon fill. Concretament, quan es trobava entre cançó i cançó en un espectacle a Jerez de la Frontera, va ser quan va sorprendre a tots els allí presents amb la bona nova, compartint així la felicitat que feia mesos que s’estava guardant, ja que ara mateix es troba de 4 mesos de gestació. Ara, la sevillana ha volgut revelar a través de les xarxes socials el sexe del bebè que està esperant.

 

Pastora Soler revela si el bebè és nen o nena

Pastora ha utilitzat les xarxes socials per donar les gràcies per tots els missatges d’enhorabona i d’afecte que està rebent, i de pas, per dir si el bebè que espera serà nen o nena: «Després d’una setmana boja d’anades i vingudes, concerts, viatges i també algun dia lliure que he gaudit amb els meus amics, avui torno a casa amb uns dies per descansar per endavant!! Ah, i se’m va oblidar comentar-vos que el bebè que espero és una nena!».

 

 

Així ha sigut com la cantant ha revelat que la seva filla Estrella, que ara complirà els 4 anys, tindrà una germaneta amb qui segur podrà compartir moltes estonetes de jocs. Amb aquest segon anunci, molts seguidors, però també companys de professió com Niña Pastori, Jas Devael o María Vidal, han aprofitat l’ocasió per felicitar-la. D’aquesta manera, Núria Fergó li escrivia: «Felicitats ARTISTA»; per la seva banda, Rosario Mohedano li enviava el següent missatge: «Una altra nena? Oleee. Quina alegria Pilar! Com me n’alegro per vosaltres. Felicitats, us estimem».

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor