URGENT

🔴 Investiguen la possible violació a una menor durant el Carnaval de Calella

Karmele explica com Plácido Domingo se li va apropar «més del compte»

La periodista ha explicat la seva mala experiència amb el cantant al seu blog del 'The Huffington Post'
Karmele ha escrit la seva experiència al 'The Huffington Post' | CatalunyaDiari.cat

 

A Plácido Domingo se li acumulen els testimonis que asseguren haver patit alguna mena d'assetjament sexual per part seva. Fins a nou dones han confessat haver-se trobat en alguna ocasió atrapades en les propostes íntimes del cantant d'òpera.

 

L'última ha estat la periodista Karmele Marchante, que no ha dubtat en explicar la seva història al seu blog al 'The Huffington Post'. En aquest sentit, Marchante ha escrit que: «Recordo un dia que li vaig fer una entrevista al Liceu. Sols ell i jo en el seu camerino. Quan vaig tancar el magnetòfon es va apropar més del compte i amb cara de 'jo ho tinc tot permès', em va convidar al mateix hotel en el qual s'allotjaria a Nova York una setmana després i a on, de pas, el podria admirar en el Metropolitan Opera».

 

 

L'arribada inesperada de la seva dona

En la mateixa línia, la periodista explica que: «Com teníem amistats en comú, em va convidar a sortir a sopar després. Alguna cosa va sonar en el meu interior a trampa rara i em vaig apartar, just en el mateix instant en el qual entrava sense trucar a Marta Ornelas, la seva dona». «La senyora va pensar més del que va veure i, com una protagonista de les òperes del seu marit, va estar a punt de caure verbalment sobre mi, i el seu estat em va portar a un ràpid comiat i a desaparèixer sense ser vista pel forat del pany, no sense veure com el 'divo' retorçava la seva mà, temorós de la seva reacció», afegeix Marchante. 

Fins a nou dones han acusat al cantant d'assetjament sexual | EFE

 

 

Seguidament, la periodista assegura que va marxar cap a casa i va trucar a diversos amics que van poder consolar-la després de la situació viscuda. «A les dues de la matinada va sonar el meu telèfon, i no el vaig agafar jo. Era Plácido des de Viena, per a disculpar a la seva dona i no a ell mateix. Tanmateix, mantenia la seva invitació». Finalment, Marchante ha escrit sobre la dona del cantant i ha assegurat que: «Ornelas mai va deixar a Plácido malgrat tot el que sí que sabia. Només ella coneixia la veritat. Tot i que en defensa seva puc pensar que la van educar per aguantar estoicament un home així».

 

També et poden interessar...